[VIUHKA]-volyymiripset

Nyt saat taas ripsienpidennykset Kauneushuoneelta!

Susanna tekee volyymiripsiä Wennberg [VIUHKA]-tuotteilla. Kyseessä on valmisviuhka, joka on erikseen suunniteltu juuri ripsienpidennyksiin. Viuhka on höyhenen kevyt ja tarttuu liiman avulla luonnonripseesi loistavasti. [VIUHKA]-volyymiripset tehdään kuten tavallinenkin ripsienpidennys eli yksi viuhka kiinnitetään yhteen luonnonripseen ja kun luonnonripsi tulee tiensä päähän ja putoaa pois, putoaa myös viuhka. Tilalle kasvaa uusi luonnonripsi. Huoltoväli on ripsien uusiutumisvauhdista riippuen 3-5 viikkoa.

[VIUHKA]-volyymiripsien edut perinteisiin käsintehtyihin volyymiviuhkoihin verrattuna:

- lopputulos on aina laadukas ja tasainen sillä valmiit viuhkat ovat kaikki kauniita ja oikealla tavalla viuhkassa

- valmiit viuhkat pysyvät yleensä paremmin auki myös huoltovälien ajan

- pidennys on nopeampi tehdä

- tekeminen on tekijän kannalta ranneystävällisempää, kun viuhkaa ei tarvitse tehdä itse

Valmisviuhka ripsienpidennyksiä hoidetaan kotona kuten perinteisiäkin pidennyksiä. Silmät pestään hyvin joka päivä ja ripset harjataan niiden kuivuttua. Ripsiä ei saa toistuvasti hangata ja nyppiä! Vältä myös öljypohjaista kosmetiikkaa silmien lähellä. Saunominen, uiminen ja hikoilu on täysin sallittua!

Viuhkavalikoimaa on useampaa pituutta ja tuuheutta. Viuhkat valitaan aina asiakkaan omat luonnonripset ja toiveet huomioiden!

Hinnat:

Uudet [VIUHKA]-volyymiripset 109 euroa

Huollot

alk. 65 € (huoltoväli alle 4 vko)

alk.75 € (huoltoväli alle 6 vko)

HUOM! Huollon hinta riippuu jäljellä olevien kuitujen määrästä! Mikäli huoltoon tullessa, kuituja on jäljellä vain muutamia, veloitetaan uusien ripsien hinta. Huomioi myös, että huoltoon varataan aikaa vähemmän kuin uusien ripsien tekoon eli huollossa tehdään aina sen verran mitä ehditään. Jos olet epävarma minkä palvelun varaat, varaa aika soittamalla hoitolan numeroon 045-1393034.

Mikäli huolletaan muualla tehtyjä ripsienpidennyksiä ja pidennykset on tehty huonosti/väärin, tämä vaikuttaa myös lopputulokseen sekä hintaan. Valitse ripsientekijäsi aina koulutuksen ja työnjäljen perusteella! Muista, että ripsienpidennyksiä voi tehdä kuka vain ja millaisilla tuotteilla tahansa täysin ilman koulutuksia. Silmän lähellä työskennellessä kriteerinä ei pitäisi koskaan olla hinta!

Kauneushuoneella tehdään vain [VIUHKA]-volyymiripsiä, eli klassinen ripsienpidennys tai perinteinen volyymipidennys eivät kuulu valikoimiimme.