Toimin personal trainerina ja ryhmäohjaajana SunSalilla. SunSali on lämminhenkinen kuntokeskus Auran keskustassa sekä pieni ja kotoisa kuntosali Riihikoskella.

Yksilövalmennus on sinulle, joka haluat henkilökohtaista laadukasta personal trainingia. Haluat ehkä apua ja vinkkejä painonhallintaan, saliharrastukseen alkuun tai täsmävinkkejä tehokkaaseen treeniin. Kaipaatko ravinto-opastusta tai haluatko oppia täsmällisempää kehonhuoltoa? Personal trainer on sinun tuki, apu ja turva, jotta saavutat tavoitteesi!

Personal training - yksilövalmennus

  • Aloittelijalle – opi oikeat ja turvalliset tekniikat
  • Painonpudottajalle – ohjattu startti pudotukseen
  • Peruskuntoilijalle – opi uutta, vaihtelua treeniin
  • Aktiiviharrastajalle – lisätehoa treeniin, parempia tuloksia

Alkukartoitus 29 €

Kertatapaaminen 30min (sisältö toiveidesi mukainen) 39 €

Kertatapaaminen 60min (sisältö toiveidesi mukainen) 79 €Paketit:


Pakettien sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Yksi tapaaminen on 60 minuuttia ja se voi sisältää esim. salitreenin, ravintovalmennusta, kehonhuoltoa, ulkotreenin, toiminnallisen treenin tai motivaatiokeskustelua.

  • 5 tapaamista 329 €
  • 8 tapaamista 499 €
  • 12 tapaamista 729 €
  • 25 tapaamista 1 399 €

DUO-valmennus

Duo-valmennus on hauska tapa treenata yhdessä kaverin, kumppanin tai vaikka naapurin kanssa. Saatte molemmat personal trainerin käyttöönne ja pääsette aloittamaan harrastuksen yhdessä tai saatte lisävinkkejä jo olemassa olevaan treeniin.

Duo-valmennus yksittäinen tapaaminen 99 €

Paketti-hinnat tulossa.

Ryhmävalmennus

Tarjoamme SunSalilla myös monipuolisesti erilaista ryhmänohjausta. Itse olen erikoistunut varsinkin kehonpainolla, erilaisilla pienvälineillä ja kahvakuulalla tehtäviin treeneihin. Voit varata ryhmätunnin esim. työporukalle, kaveriporukalle tai muodostaa vaikka harrastusporukastasi ryhmän. Tunti voi olla salilla, jumppasalissa tai sään salliessa Sunsalin ulkotreenialueella. Ryhmäkoko 6-15 osallistujaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjolla myös TYKY-toimintaa!

janiika@sunsali.fi

www.sunsali.fi

Sunsali Aura, Huuskantie 19, 21380 Aura

Sunsali Riihikoski, Yläneentie 54, 21870 Riihikoski