Sokerointi

Sokerointi on satoja ellei jopa tuhansia vuosia vanha menetelmä, joka on viime vuosina nostanut suosiotaan. Sokerointi poistaa karvan hellävaraisesti juurineen, jolloin lopputulos on sileä ja karvaton. Tällä menetelmällä on mahdollista poistaa karvat koko kehosta, myös kulmien muotoilu onnistuu sokerilla helposti ja kivuttomammin kuin yksitellen nyppien. Ihosta tulee pehmeä, sillä sokeri samalla kuorii iholta kuolleen ihosolukon, jolloin ihon väri kirkastuu ja kosteusvoide imeytyy ihoon tehokkaammin.

PANDHY´S sokeri on nimensämukaan sokeria, ei kuitenkaan kotoasi löytyvää taloussokeria vaan erityisellä patentoidulla menetelmällä valmistettua sokerimassaa, joka sisältää vain glukoosia ja vettä. Se on niin luonnollista, että sitä voi vaikka syödä! PANDHY´S sokerit sopivat myös herkälle iholle, sillä ne eivät sisällä voimakkaita kemikaaleja. Sokeri hoitaa ihoasi, joten sokeroinnin jälkeen ihosi on silkkinen ja pehmeä. Kotona sokeroitua ihoa kannattaa kosteuttaa sekä kuoria säännöllisesti, niin pystyt säilyttämään pehmeän ihon pidempään. Suosittelemme säännöllistä kuorintaa kotona varsinkin silloin, jos ihosi on hyvin kuiva tai sinulla on taipumusta sisäänkasvaviin karvoihin.

Sokeroinnin jälkeen iho saattaa punoittaa hetken aikaa, mutta tämä menee yleensä ohi hyvin pian. Mikäli ihosi on hyvin herkkä reagoimaan, punoitus saattaa jatkua hieman pidempään. Suosittelemme ottamaan sokeroinnin viimeistään pari päivää ennen kuin sokeroitavan alueen tulisi olla esillä (esim. morsiammet, tulkaa sokerointiin pari kolme päivää ennen hääpäivää). Ennen sokerointia olisi hyvä, jos sokeroitava alue kuorittaisiin päivää tai kahta ennen sokerointia. Älä levitä kosteusvoidetta sokeroitavalle alueelle juuri ennen sokerointia. Sokeroitavan karvan tulisi olla vähintään kaksi milliä pitkää.

Säännöllinen sokerointi heikentää karvatuppea, jolloin karva kasvaa aina takaisin heikompana ja saattaa jopa lakata kasvamasta kokonaan. Karvaton lopputulos säilyy yleensä 3-4 viikkoa, mutta tähän vaikuttaa jokaisen oma karvankasvutahti. Säännöllinen sokerointi yleensä myös pidentää sokerointiväliä eli lopputulos säilyy pidempään, kun karvaa sokeroidaan säännöllisesti. Esimerksi kainaloita kannattaa sokeroida säännöllisesti ympärivuoden eikä vain kerran kesässä, näin saat sokeroinnista kaiken sen hyödyn irti!

Sokerointihinnat löydät Hinnasto-otsikon alta. Kauneushuoneella kaikki sokeroinnit tekee Susanna. Hän tekee myös naisten brassi-sokerointeja!