Personal Trainer-palvelut

Janiika tekee personal trainerin töitä Aurassa SunSalilla.

- Yksilövalmennukset

- Pienryhmät

- Jumpat

Sali tutuksi Janiikan kanssa!

Uusi aloittelijoille suunnattu saliryhmä alkaa ke 15.1.2020 klo 17.30.

Viiden viikon lyhytkurssi, jossa tutustutaan salitreeniin viiden erilaisen treenin kautta. Treenit tehdään salilaitteilla, pienvälineillä ja kehonpainon avulla unohtamatta alkulämmittelyä, kehoa avaavia liikkeitä, venyttelyä sekä loppujäähdyttelyä.

Treenit keskiviikkoisin klo 17.30-19.00.

Kurssin hinta 100 euroa, mukaan mahtuu max 10 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä janiika@sunsali.fi.


SunMuutos

- elämänmuutosremontti alkaa nyt!

Painonpudotukseen ja elämäntapamuutokseen tähtäävä noin puoli vuotta kestävä pienryhmävalmennus alkaa ke 15.11. klo 19.00.

Unohda pikadietit ja ihmekonstit ja opi kestäviä ja pysyviä ratkaisuja painonhallintaan. SunMuutos on tarkoitettu sinulle, jolla pudotettavaa on useampi kymmenen kiloa ja kynnys liikuntaan saattaa olla korkea. Sinulla on halua muutokseen, mutta et tiedä mistä aloittaa tai koko asia tuntuu halusta huolimatta liian suurelta projektilta tehdä yksin.

Hinta 149 euroa/4 viikkoa, aloitus viikolla 3, lopetus viikolla 27. Mukaan mahtuu max 10 osallistujaa. Ryhmä sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta!

Ilmoittaudu mukaan janiika@sunsali.fi.

Nyt on SUN vuoro!!!

www.sunsali.fi


Voit varata ajan yksilövalmennukseen SunSalin ajanvarauksesta:

https://sunsali.avoinna24.fi/reservationn

Tai ota yhteyttä janiika@sunsali.fi.

Tai haluaisitko järjestää kaveriporukalla tai vaikka työkaverien kanssa hyvinvointipäivän? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kiva päivä. Päivän sisältöön pystytään helposti yhdistämään sekä Kauneushuoneen palveluita että personal trainerin ohjaamaa ohjelmaa SunSalilla.

Janiikan painovoima

Mulla on takana iso elämänmuutosremontti, jonka aikana mun ajatusmaailma, elämäntavat sekä vaakalukema ovat kokeneet suuren muutoksen. Haluan personal trainerina rohkaista ihan jokaista liikkumaan ja elämään terveellisempää ja ennen kaikkea tasapainoisempaa elämää omana itsenään itsensä hyväksyen. Meidän keho pystyy uskomattomiin suorituksiin ja me ollaan henkisesti voimakkaampia kuin me uskotaankaan. Usein me vaan itse toimitaan itsellemme jarruna.

"Mä en pysty, ei kannata, en onnistu kuitenkaan."

Sä pystyt, kyllä kannattaa ja ihan varmasti onnistut! Ja jos tuntuu, että se on yksin liian hankalaa, niin mä autan!


Mun tarinaa ja matkaa voit seurata blogissa:

Tai ota Janiikan painovoima seurantaan Facebookissa ja Instagramissa.