Olen vuonna 1984 syntynyt Liedon Tarvasjoella asuva nainen. Olen oikeastaan koko ikäni kamppaillut ylipainon ja syömisen kanssa ja vuosien varrella olen testannut lukuisat eri keinot pudottaa painoa. Olen elänyt hyvin passiivista elämää enkä nuorempana ajatellut elintavoistani juuri mitään. Liikunta, monipuolinen ja säännöllinen syöminen tai riittävä nukkuminen eivät olleet kovinkaan tärkeitä asioita.

Vuonna 2017 aloitin ison elämäntaparemontin todettuani, että jos jatkan samaan malliin, en tule olemaan työkykyinen enää 50-vuotiaana. Tästä alkoi oma matkani kohti tasapainoisempaa ja terveellisempää arkea. Tein valtavia muutoksia ja oma matkani on vielä kesken, mutta tällä hetkellä olen elämäni parhaimmassa kunnossa niin fyysisesti kuin henkisesti. Halusin auttaa muita samassa tilanteessa olevia ja tuoda oman näkökulmani personal trainer-maailmaan ja valmistuin Trainer 4 Youlta kuntosalivalmentajaksi sekä personal traineriksi vuonna 2019. En ehkä ole se kaikkein perinteisin personal trainer, mutta varsinkin kun puhutaan painonpudottamisesta, tiedän mistä puhun ja millaista on elää oikeasti todella isokokoisena. Ymmärrän siihen liittyvät tunteet ja pelot sekä liikunnan aloittamisen korkean kynnyksen. Olenhan itsekin elänyt suurimman osa elämästäni vihaten liikuntaa ja kaikkea siihen liittyvää!

Autan sinua mielelläni, mikäli koet että olisin oikea personal trainer sinulle ja mikäli olet aidosti päättänyt, että nyt on aika muutokselle. En lupaa, että se on helppoa, mutta lupaan, että se on mahdollista ja pystyt onnistumaan, kun olet valmis tekemään töitä. Autan sinua niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa!


Sinä pystyt, sinä osaat ja sinä onnistut!


janiika.toivoniemi@gmail.com

janiika@sunsali.fi

Koulutus:


Ravitsemustieteen perusopinnot, Itä-Suomen Yliopisto, 2021 (kesken)

Avaimet elämäntapamuutokseen, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu ja Training Foundation Academy, 2020

Kahvakuula freestyle ohjaaja, Spartan Academy, 2020

Personal Trainer, Trainer 4 You, 2019

Kuntosalivalmentaja, Trainer 4 You, 2019


Muu koulutus:

ylioppilas, psykologian perus- ja aineopinnot, erityispedagogiikan perusopinnot, sosionomi AMK, meikkaaja-stylisti, kynsiteknikko, kosmetologi, merkonomi