Magneettiripset

Tämän hetken yksi suosituin kauneudenhoitoalan juttu on magneettiripset. Kyseessä on irtoripset, jotka kiinnittyvät magneetin avulla. Niiden käytössä ei siis tarvita liimaa ollenkaan. Ripset kiinnittyvät vastakappaleiden avulla, omat ripset jäävät kappaleiden väliin. Ripset otetaan aina pois nukkumaan mennessä eli nämä eivät ole verrattavissa ripsienpidennyksiin, asiakas laittaa ripset paikalleen itse ja ottaa ne pois itse.

Kauneushuoneen valikoimissa myytävänä on tällä hetkellä kahden eri merkin magneettiripsiä: Wennberg ja LashLovers. Molemmilta merkeiltä löytyy useampi erilainen malli.


Wennberg magneettiripset 38 euroa

LashLovers magneettiripset 29 euroa (tammikuussa tarjouksessa 20 euroa)

Wennberg magneettinen eyeliner 39 €


Voit myös varata puolentunnin opastusajan. Opastusajan hinta on 45 euroa sisältäen yhden parin magneettiripsiä (joko LashLovers tai Wennberg). Pelkkä opastus ilman magneettiripsiä maksaa 25 euroa. Kahden ripsiparin ostajalle opastus on maksuton.

HUOM! Opastus on maksuton vain magneettiripsiä ostaessasi. Eli et voi ostaa ensin kahta paria ripsiä ja varata ilmaista opastusta niille jälkeenpäin. Opastus ei ole pakollinen vaan voit myös lukea blogista kaiken tarvittavan:

Blogiteksti Wennberg magneettiripsistä (klik)

Blogiteksti LashLovers magneettiripsistä (klik)


Blogista löydät ohjeet ripsien käyttöön sekä linkit asennusvideoihin. Löydät asennusvidoita myös YouTubesta.

LashLovers ripsimallit:

Cat 6-13 mm 29 euroa

LashLoversin malleista kaikkein näyttävin ja pitkäkuituisin.

Sisänurkassa lyhyempää kuitua (6mm) ja kuidut pitenevät ulkonurkkaan päin (13mm). Antaa kissamaisen ilmeen silmiisi. Sopii hyvin juhliin!

Natural 5-10 mm Volume 29 euroa

Luonnollinen malli arkeen sekä vanhemmille leideille juhlaan.

Kaikista malleista tässä on lyhyimmät pisimmät kuidut. Sopii teille, jotka ripsienpidennyksissäkin pidätte luonnollisesta lopputuloksesta.

Wennberg ripsimallit:

Wennberg - Short'n Thick 38 euroa

Näyttävä malli, jossa ripsikuidut eivät ole kuitenkaan hurjan pitkiä. Tuuheat, pisimmät kuidut ovat ripsinauhan keskellä ja ulko- ja sisänurkassa on lyhyemmät kuidut.

Tämä malli sopii juhlaan sekä arkeen. Arjessa tämä malli saattaa olla liian näyttävä niille, jotka eivät muutenkaan tykkää meikata.

Wennberg - Short'n Light 38 euroa

Tämä malli sopii varsinkin vanhemmille käyttäjille. Ripsikuidut eivät ole hurjan pitkiä eivätkä tuuheita, jolloin lopputulos on luonnollinen. Pisimmät kuidut ovat ripsinauhan keskellä, ulko- ja sisänurkassa on lyhyempää kuitua.

Tämä malli sopii hyvin arkeen tai juhlaan niille, jotka eivät tykkää voimakkaasta meikistä.

Tästä mallista löytyy myös lyhyempi ripsinauha, joka sopii täydellisesti pienempiin silmiin.

Wennberg - Cat 2.8. 38 euroa

Todella näyttävä ja pitkäkuituinen malli. Ripsinauhassa sisänurkassa lyhyempää kuitua ja ulkonurkkaan kohti pitenevät kuidut. Antaa ns. kissamaisen ilmeen.

Tämä malli sopii juhlaan tai esim. naamiaisiin. Ulkonurkan kuidut ovat todella pitkiä.

Wennberg Cat 1.8. 38 euroa

Tämä malli on Janiikan suosikki! Ripsinauha on lyhyempi eli se tulee vain ulkonurkkaan. Silmän keskiosaan tulevat kuidut ovat lyhyehköt ja sulautuvat omiin ripsiin hyvin, ulkonurkkaa kohden kuidut pitenevät antaen silmää avaavan kevyen kissamaisen lopputuloksen.

Tämä malli on helppo laittaa paikalleen ja sopii arkeen ja juhlaan. Antaa luonnollisen lopputuloksen ja sopii hyvin esim. pienisilmäisille tai raskasluomisille.

Wennberg - Natural 2.8. 38 euroa

Luonnollinen ja kevyt malli. Sisänurkassa lyhyempää kuitua ja ulkonurkassa pidempää. Kuitu on melko ohutta eli lopputulos on ilmava ja luonnollinen.


Sopii hyvin arkeen tai juhlaan niille, jotka haluavat luonnollista lisää ripsiin.

Wennberg - Natural 1.8. 38 euroa

Silmän ulkonurkkaan tuleva malli. Sopii hyvin pieniin silmiin tai sinulle, joka haluat vain pientä pilkettä ilmeeseen.

Luonnollinen. Helpompi laittaa paikalleen kuin koko silmän mittainen malli.

Janiikan silmissä Short'n Thick-malli.