Kynnet

Tarkempi hinnasto löytyy Hinnasto-otsikon alta.

Kynsille on olemassa monenlaista palvelua ja joskus voi olla vaikeaa valita mikä hoito olisi juuri omille kynsille se sopiva. Löydät täältä lisätietoja Kauneushuoneen kynsihoidoista ja mitä ne sisältävät. Kynnet tehdään Mosaic Nail Systemsin tuotteilla. Emme tee tavallisia kynsilakkauksia emmekä akryylikynsiä.

HUOM! Teemme kynsiä vain yli 16-vuotiaille!

Geelilakkaus

Geelilakka on aivan oma tuotteensa, joka eroaa perusgeeleistä. Se on kevyt joustava tuote, joka levitetään kynnelle ilman luonnonkynnen viilausta poisliotettavilla tuotteilla. Huoltoväli 2-3 viikkoa. Kestävyys heikompi kuin geelauksessa, mutta huomattavasti parempi kuin tavallinen kynsilakka. Sopii kynsille, jotka ovat luonnostaan kauniin malliset ja suhteellisen kestävät. Hauraille tai paljon muotoilua vaativille kynsille suosittelemme geelikynsiä tai geelirakennekynsiä. Koristelumahdollisuudet ovat laajat ja värivaihtoehtoja löytyy useita. Geelilakkauksella ei pysty lisäämään kynnen pituutta.

Hinta alk. 45 euroa


Geelikynnet


Oman kynnen geelaus, geelaus tehdään omaan kynteen ilman lisäpituuksia. Periaatteessa ainoa ero geelirakennekynsiin on se, ettei asiakkaan luonnonkynttä pidennetä. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta. Soveltuu oikeastaan millaisiin kynsiin tahansa. Sopii hyvin asiakkaalle, joka haluaa vahvistaa omaa kynttään ja kasvattaa sitä pikkuhiljaa. Soveltuu myös niille, joiden kynttä tarvitsee muotoilla enemmän. Kestävyys todella hyvä, koristelu- ja värimahdollisuudet rajattomat. Luonnollisen lopputuloksen saa laittamalla kynnelle pelkät rakennegeelit, ilman väriä tai koristelua.

Hinta alk. 55 €


Geelirakennekynnet

Sama kuin em. oman kynnen geelaus, mutta nyt kynteen tehdään lisäpituutta. Pituudet tehdään geelin ja muotin avulla, emme käytä muovitippejä tai tippiliimaa. Kärjenmalli voi olla mitä vain esim. ovaali, tasakärkinen, stiletti, manteli, ballerina jne. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta. Kestävyys todella hyvä, koristelu- ja värimahdollisuudet rajattomat.

Hinta alk. 70 €


Kynsihoidot tehdään aina vain terveisiin kynsiin. Tulethan palveluun aina ilman kynsilakkaa.

Geelilakkaus kukkamaalauksilla. Geelilakkaus on ohut ja joustava ja se voidaan tehdä lyhyellekin kynnelle.

Oman kynnen geelaus. Kynnelle on tehty ranskalainen kärki pienellä koristelulla. Geelikynsikin voi olla ohut ja kevyt. Tässä kynnen pituutta ei ole lisätty.

Geelirakennekynnet. Kynsiin on tehty lisäpituutta ja ranskalaisen kärjen smileline on maalattu V:n malliseksi.

Geelirakennekynnet. Pituutta on jälleen lisätty muotin ja geelin avulla. Kärkeen on tehty pinkki ranskalainen ja sen rajalle on laitettu hopeaa glitteriä.

Lisää kuvia Janiikan ja Susanna tekemistä kynsistä löydät Facebookista Kauneushuone Janiikan sivuilta.