Kynnet

Tarkempi hinnasto löytyy Hinnasto-otsikon alta.

Kynsille on olemassa monenlaista palvelua ja joskus voi olla vaikeaa valita mikä hoito olisi juuri omille kynsille se sopiva. Löydät täältä lisätietoja Kauneushuoneen kynsihoidoista ja mitä ne sisältävät. Kynnet tehdään Mosaic Nail Systemsin tuotteilla.

HUOM! Teemme kynsiä vain yli 16-vuotiaille!


IBX-hoito kynsille

Luonnonkynttä vahvistava ja hoitava IBX imeytetään kynnen sisään. Loistava hoito liuskottuville, kuiville ja hauraille kynsille. Auttaa myös vaurioitunutta kynttä paranemaan nopeammin. Sopii hyvin asiakkaalle, joka haluaa kasvattaa omia kynsiään, käyttää kynsilakkaa säännöllisesti tai haluaa ottaa geelilakkauksen säännöllisesti.

Hinta 30 euroa tai kolmen kerran sarjahoito 75 €.


Geelilakkaus

Geelilakka on aivan oma tuotteensa, joka eroaa perusgeeleistä. Se on kevyt joustava tuote, joka levitetään kynnelle ilman luonnon kynnen viilausta poisliotettavilla tuotteilla. Huoltoväli 2-3 viikkoa. Kestävyys heikompi kuin geelauksessa, mutta huomattavasti parempi kuin tavallinen kynsilakka. Sopii kynsille, jotka ovat luonnostaan kauniin malliset ja suhteellisen kestävät. Hauraille tai paljon muotoilua vaativille kynsille suosittelen geelikynsiä tai geelirakennekynsiä. Koristelumahdollisuudet ovat laajat ja värivaihtoehtoja löytyy useita. Geelilakkauksella ei pysty lisäämään kynnen pituutta.

Hinta alk. 45 euroa


Geelikynnet


Oman kynnen geelaus, geelaus tehdään omaan kynteen ilman lisäpituuksia. Periaatteessa ainoa ero geelirakennekynsiin on se, ettei asiakkaan luonnonkynttä pidennetä. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta. Soveltuu oikeastaan millaisiin kynsiin tahansa. Sopii hyvin asiakkaalle, joka haluaa vahvistaa omaa kynttään ja kasvattaa sitä pikkuhiljaa. Soveltuu myös niille, joiden kynttä tarvitsee muotoilla enemmän. Kestävyys todella hyvä, koristelu- ja värimahdollisuudet rajattomat.

Hinta alk. 55 €


Geelirakennekynnet

Sama kuin em. oman kynnen geelaus, mutta nyt kynteen tehdään lisäpituutta. Pituudet tehdään geelin ja muotin avulla, ei muovitippejä tai tippiliimaa. Kärjenmalli voi olla mitä vain esim. ovaali, tasakärkinen, stiletti, manteli, ballerina jne. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta. Kestävyys todella hyvä, koristelu- ja värimahdollisuudet rajattomat.

Hinta alk. 70 €


Kynsihoidot tehdään aina vain terveisiin kynsiin. Tulethan palveluun aina ilman kynsilakkaa.

IBX on patentoitu yhdysvaltalainen menetelmä, jossa kynttä vahvistava aine imeytetään kynnen sisään. Kynnen eri kerrokset tarttuvat toisiinsa kiinni paremmin ja kynnestä tulee vahvempi ja terveemmän näköinen. Hoito sopii hyvin suomalaiselle heikolle ja liuskottuvalle kynnelle sekä vaurioituneiden kynsien vahvistukseen.

Geelilakkaus kukkamaalauksilla. Geelilakkaus on ohut ja joustava ja se voidaan tehdä lyhyellekin kynnelle.

Oman kynnen geelaus. Kynnelle on tehty ranskalainen kärki pienellä koristelulla. Geelikynsikin voi olla ohut ja kevyt. Tässä kynnen pituutta ei ole lisätty.

Geelirakennekynnet. Kynsiin on tehty lisäpituutta ja ranskalaisen kärjen smileline on maalattu V:n malliseksi.

Geelirakennekynnet. Pituutta on jälleen lisätty muotin ja geelin avulla. Kärkeen on tehty pinkki ranskalainen ja sen rajalle on laitettu hopeaa glitteriä.

Lisää kuvia Janiikan ja Susanna tekemistä kynsistä löydät Facebookista Kauneushuone Janiikan sivuilta.