Koulutukset

Janiika toimii PANDHY'S-kouluttajana Turku-Loimaa-Salo akselilla. Tarvittaessa koulutan muuallakin Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut PANDHY'Sin tuotteista ja hoidoista omassa hoitolassasi, ota yhteyttä. Koulutukset voidaan järjestää Kauneushuoneen tiloissa Aurassa tai omassa hoitolassasi (koulutuksen hintaan lisätään kouluttajan matkakulut/yöpymiskulut).

PANDHY'S tuotekoulutus la 1.2. klo 10.00-13.00

Päivän aikana käymme läpi tuotteiden ainesosia, käyttötarkoituksia ja PANDHY’S™ filosofiaa. Jos olet kiinnostunut ottamaan sarjamme hoitolaasi, aloita tästä koulutuksesta. Kyseessä on kattava tuotekoulutus, jonka jälkeen jokainen osaa perusasiat sarjasta.

Päivän aikana keskitymme lähinnä sarjan ihonhoitotuotteisiin. Tutustumme sarjan puhdistustuotteisiin, kasvovesiin, kuorintoihin, hierontatuotteisiin, naamioihin, seerumeihin sekä voiteisiin. Lisäksi käsittelemme luonnonkosmetiikka ja kosmetiikan raaka-aineita ylipäänsä; tärkeää tietoa, jota ammattitaitoinen kauneusalan ammattilainen tarvitsee jokapäiväisessä työssään.
Esittelypäivään sisältyy: kirjallinen materiaali, kevyt lounas, kahvit, näytteitä ja rutkasti tietoa sekä hyvää mieltä ja mukavaa yhdessäoloa! Varaa paikkasi pian, niitä on rajoitetusti! Ilmoittautumiset puhelimitse/sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruutus tulee ilmoittaa vähintään kaksi vuorokautta ennen esittelyä.

PANDHY'S peruskasvohoitokoulutus la 1.2. klo 14.00-19.00

PANDHY’S™ sarjan monipuoliset tuotteet avaavat sinulle todella upeita ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia hoitaa asiakkaan ihoa yksilöllisesti, turvallisesti ja tehokkaasti. Tämän koulutuksen jälkeen osaat tehdä PANDHY’S™ kasvohoidot ja yhdistellä eri tuotteita. Käymme koulutuksessa läpi pikaisesti käytettävät tuotteet, mutta keskitymme enemmän käytännön osuuteen. Koulutuspäivän aikana tehdään hoidot toisille pareittain.

Opit koulutuksessa myös tehokkaan sokerihieronnan, kuinka valmistaa naamioita, sokerilla tehtävä ihonpuhdistus sekä silmän ja suunympärysihon erikoishoidot ja mitä kotihoitotuotteita suositella asiakkaalle.

Koulutuksesta saat mukaasi intoa, puhtia ja hyödyllistä tietoa hoidoista, ihosta ja luonnonkosmetiikasta!

Tulevat koulutukset:

Pe 14.2. Peruskasvohoito-koulutus klo 10.00Pe 28.2. Tuotekoulutus klo 10.00

Erikoiskasvohoito-koulutus klo 14.00


Pe. 6.3. Erikoiskasvohoito-koulutus klo 10.00


La 21.3. Tuotekoulutus klo 10.00Pe 3.4. Tuotekoulutus klo 10.00
Erikoiskasvohoito-koulutus klo 14.00


La 25.4. Peruskasvohoito-koulutus klo 10.00Pe 8.5. Erikoiskasvohoito-koulutus klo 10.00


Pe 15.5. Tuotekoulutus klo 10.00


La 13.6. Peruskasvohoito-koulutus klo 10.00Pe 24.7. Tuotekoulutus klo 10.00

Peruskasvohoito-koulutus klo 14.00