Kauneushuone Janiikan toiminta päättyi elokuussa 2020.

Alivuokralaiseni Susanna perusti oman kauneushoitolan samaan liiketilaan ja Kauneushuoneen lahjakortit käyvät hänen hoitolaansa viimeiseen voimassaolopäivään asti. Ota siis Susannaan yhteyttä, jos sinulle on voimassa oleva lahjakortti Kauneushuoneelle. Myös Kauneushuoneen kanta-asiakaskortit käyvät Susannan hoitolaan. HUOM! Ota Kauneushuoneen lahjakortti mukaan, kun menet sitä käyttämään!

La Queen X

Susanna Salkimo

Turuntie 3, Aura

045 2088806

Kauneushuone Janiika oli iso osa elämääni melkein kymmenen vuoden ajan ja loistava suoritus yrittäjänä! Perustin kauneudenhoitoalan yrityksen maaliskuussa 2011 ja aloitin urani alivuokralaisena kynsiä, ripsiä ja meikkauksia tehden. Oma hoitolani aukaisi ovensa elokuussa 2012 ja näin syntyi Kauneushuone Janiika. Lähes kymmenen vuoden ajan kouluttauduin, kehityin ja laajensin yritystoimintaani. Asiakaskuntani oli laaja ja uskollinen, siitä äärettömän iso kiitos heille kaikille! Muistelen teitä ja vuosia hoitolassani lämmöllä!

Kiitos Kauneushuone Janiika ja kaikki sen asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä kouluttajat Suomessa ja ulkomailla! Sama yritys ja y-tunnus toimii edelleen, toiminimi vain on muuttunut ja syyskuusta 2020 alkaen se on Janiikan painovoima.