PANDHY'S-kasvohoidot

PANDHY’S™ on ainutlaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin. PANDHY’S™ tuotevalikoima koostuu innovatiivisesta ihonhoitosarjasta, ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä, patentoidusta
depilaatiosokerista sekä monipuolisista hoitolahoidoista.

Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys. Suomen markkinoilta hyvänä esimerkkinä menestyksestä ja alan erityisosaamisesta on PANDHY’S™ CosMix-kasvohoitokonsepti, joka sai Suomen Kosmetologien Yhdistykseltä kasvohoitokategoriassa ”Lajinsa paras 2016”-tunnustuksen.

PANDHY'S on unkarilainen sarja, jonka on luonut kemian ja kosmetiikan asiantuntija Gertrud Borbiro. Hän on oikea ihmenainen, joka on tuotesuunnittelussaan tehnyt rohkeita ratkaisuja ja haluaa aina panostaa tuotteissa niiden raaka-aineiden tehokkuuteen sekä puhtauteen unohtamatta tuotteiden käyttömukavuutta. PANDHY'S onkin kosmetiikkasarja, joka sopii niin kuluttajan kotikäyttöön kuin myös kosmetologin hoitolatyöhön. Sarjan avulla voidaan tehdä uskomattoman tehokkaita kasvohoitoja luonnon omilla raaka-aineilla ja jatkaa ihoa hellivää hoitoa ammattituotteilla myös kotona kohtuullisen hintaan.

PANDHY'S täytyy itse kokea!

Peruskasvohoidot:

PANDHY'S™ Freshing up 35 €

Pikakasvohoito (30 min) joka sopii nopeana freesauksena ennen juhlia. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion.


PANDHY'S™ Purity-kasvohoito 60 €

Tervehdyttävä ja puhdistava hoito akneiholle tai kipeälle ongelmaiholle sekä epäpuhtaalle rasvaiselle iholle. 60 min.


PANDHY'S™ Nutrissima-kasvohoito 60 €

Väsyneen/kuivan ihon intensiivinen kosteuttava ja ravitseva kasvohoito. 60 min


PANDHY'S™ Juvenalis-kasvohoito 60 €

Ikääntyneen ihon kiinteyttävä ja juonteita tasoittava kasvohoito. 60 min.


PANDHY'S™ silmänympärysnaamio 10 €

Silmienympärysihon juonteita tasoittava ja kosteuttava naamio kasvohoidon yhteydessä.

Laitehoidot

Hinta 70 euroa


- Timanttihionta

Timanttihionta kuulostaa rajulta, mutta hoito ei ole kivulias. Hoito tehdään karhean metallisen hoitopään ja alipaineimun avulla. Hoitopää puhdistaa ihoa ja tyhjentää ihohuokosia tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Käsittelyn avulla saadaan tehtyä tehokas kuorinta, jolloin kuollut kuiva ihosolukko irtoaa tasaisesti kasvoilta. Timanttihionta sopii melkeinpä jokaiselle ihotyypille ja se on hyvä hoito myös ikääntyneelle iholle, sillä se tasoittaa ihoa, aktivoi pintaverenkiertoa sekä silottaa juonteita. Sen avulla myös pigmenttiläiskien ja vanhojen arpien häivyttäminen on tehokkaampaa. Timanttihiontaa kannattaa tehdä varsinkin syksyllä ja talvella. Timanttihiontaa voidaan tehdä myös esim. selän alueelle epäpuhtauksien hoitoon.

- Syväpuhdistava ultra

Syväpuhdistava ultra on hellävarainen tapa poistaa talia ihohuokosista. Se on kivuton hoito, joka yhdistettynä mekaaniseen ihonpuhdistukseen on loistava tapa hoitaa epäpuhdasta ihoa. Syväpuhdistavan ultran metallinen hoitopää muistuttaa lastaa ja se värähtelee iholla saaden talin nousemaan ihonpintaan. Samalla värähtely aktivoi solujen aineenvaihduntaa, joka antaa kuulaan ja napakan lopputuloksen iholle. Sopii kaikenikäisille ihoille ympäri vuoden. Suositellaan varsinkin nuoren ihon puhdistukseen.

- Imeyttävä ultra

Imeyttävä ultra auttaa ultaäänen avulla tehoaineita imeytymään syvemmälle ihoon. Ultraäänen vaikutus kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Lopputuloksena on nuorekkaampi ravittu iho. Sopii hyvin kuivalle tai elottomalle iholle. Loistava hoito varsinkin ikääntyneet ihon hoitoon. Imeyttävä ultra on loistava laite myös reisien alueen selluliitin tasoitukseen. Kysy lisää!

ErikoiskasvohoidotPANDHY'S™ BrightenUp 70 €


Heleyttävä kasvohoito, 60min. Ihoa kirkastava erikoiskasvohoito, sisältää paljon c-vitamiinia, joka auttaa ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Hoito on suunniteltu erityisesti 30-40-vuotiaille.PANDHY'S™ DeepClean 79 €


Syväpuhdistava kasvohoito, 75min. Epäpuhtaan ihon erikoishoito, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Suolakuorinta ja sokerinyyteillä tehtävä ihonpuhdistus puhdistavat ihon hellävaraisesti. Tehoseerumi ja mutanaamio ehkäisevät epäpuhtauksien lisääntymistä. Iho on jälleen raikas ja kuulas.


PANDHY'S™ SmoothSkin 90 €


Kiinteyttävä kasvohoito, 90min. Aikuista ihoa siloittava ja kiinteyttäväerikoiskasvohoito on suunniteltu 45+ ihon tarpeisiin. Hellävarainen, mutta tehokas sokerihieronta vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja auttaa soluja uudistumaan. Hyaluronihappo täyttää ihon kosteudella ja sokeripeel-off- naamio saa ihon tuntumaan jälleen napakalta.

PANDHY'S™ CosMix

PANDHY'S™ CosMix- linja on uusi lähestymistapa ihonhoitoon. Idea konseptin takana on jokaisen yksilön, ihon sekä myös ihonhoidon tarpeiden ja odotusten ainutlaatuisuus.


Tavallinen ihonhoito keskittyy pääasiassa ihotyyppeihin, CosMix – Sinun sekoituksesi,
Sinun kauneutesi hoitaa asiakasta, hänen senhetkisiä tarpeita ja tavoitteita. Lähestymistapamme perustuu siihen faktaan, että iho elää ja muuttuu koko ajan ja on vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Siihen vaikuttavat ilmasto ja ympäröivät olosuhteet kuten unen laatu, ravinto, mieliala, stressi, tunteet ja monet muut asiat.

CosMix kasvohoidoissa hoitotuotteet sekoitetaan jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan erikseen. CosMix aktiiviaineet lisätään hoitotuotteisiin hoidon yhteydessä, jokaisessa hoidossa voidaan tehdä täysin uniikki ja yksilöllinen seos juuri sinulle! Nämä ylelliset ja korkeatasoiset hoitotuotteet mullistavat käsityksesi ihonhoidosta!

PANDHY'S CosMix kasvohoidot:


CosMix superkosteuttaja 99 €

Kuiva, harmaa ja eloton iho? Tämä hoito on juuri sinulle! PANDHY'S CosMix superkosteuttava hoito kosteuttaa ihoasi sen syvemmistä kerroksista ja pehmittää ihon pintaa. CosMixin ainutlaatuiset aktiiviaineet jättävät ihoosi kosteuden tunteen pitkäksi aikaa vielä hoidon jälkeenkin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, imeyttävän ultran, hieronnan, AHA hedelmähapon, hyaluronhappo seerumin sekä loppuvoiteen. Hoidon jälkeen ihosi on vastaanottavaisempi myös kotona käytettävillä tuotteille!


CosMix syväpuhdistava hoito 99 €

PANDHY'S CosMix syväpuhdistava hoito on epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle tehokas apu
talintuotannon hillitsemiseen ja tukkeutuneen ihon rauhoittamiseen. Se sisältää alkupuhdistuksen, höyryn, timanttikuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen. Hoitokokonaisuus puhdistaa ihoa syvältä, poistaa kuollutta ihosolukkoa, hillitsee talintuotantoa, supistaa ihohuokosia sekä rauhoittaa ihoa.

CosMix ylellinen anti age-hoito 119 €

Tämä ylellinen PANDHY'S CosMix hoito on todellinen ikääntyneen ihon pelastaja! Hoitoon
sisältyy kasvojen ja decoltee alueen puhdistus, kuorinta, hieronta sekä naamio. Lisäksi kasvoille tehdään imeyttävä ultra, joka kosteuttaa kasvojasi aina vain syvemmältä. CosMix aktiiviaineet ovat tehokkaita ja laadukkaita luonnonaineita, jotka hellivät ja hoitavat ihoasi vielä hoidon jälkeenkin. Hoito aktivoi ja uudistaa soluja, lisää ihon kimmoisuutta sekä antaa iholle hehkua ja kosteutta.

Tuotteet ihon kotihoitoon

Kauneushuoneelta löytyy tuotteet myös ihon kotihoitoon. Autamme sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. Nettiajanvarauksesta pystyy varaamaan puolentunnin konsultaatioajan, jonka hinta vähennetään tuoteostoksista. Jos haluat tutustua tuotteisiin ajan kanssa ja saada enemmän vinkkejä ihosi hoitoon, varaa konsultaatio. Yksittäisiä tuotteita voit toki tulla ostamaan ilman ajanvaraustakin aina, kun Kauneushuoneen ovi on auki. PANDHY'Siltä löytyy tehokkaita tuotteita jokaiselle iholle!

Mikäli jotain tuotetta ei löydy suoraan hyllystä, tilaan sen sinulle ilman erillisiä kuluja. Kaikki PANDHY'Sin kuluttajatuotteet on saatavilla kauttani!