Hieronnat

Kauneushuoneella aloittaa koulutettu hieroja ja suomalaisen perinnehoidon-opiskelija Saila Järvinen. Saila on tehnyt hierontaa vuodesta 2010 ja hänellä on oma hoitola Liedossa.

HUOM! Sailan aloitus Kauneushuoneella siirtyy tulevaisuuteen. Katsotaan korona-kriisi ensin läpi ja hierotaan vasta sitten!

Ajanvaraus:

040-5902093

HUOM! Kaikki Sailan ajanvaraukset yms. kyselyt suoritetaan suoraan hänelle. Hänen hoitoihin ei pysty varaamaan aikaa Kauneushuoneen nettiajanvarauksesta eikä Kauneushuoneen puhelinnumerosta. Voit soittaa tai laittaa viestiä Sailan numeroon.

Hinnasto:

Klassinen hieronta

30min 32€

45min 39€

60min 45€

90min 60€


Suomalainen perinnehoito

60 min 50€


Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

n. 60min 52€


Maksuvälineenä käy käteinen sekä kortti!

Klassinen hieronta


Klassinen hieronta on alunperin ruotsalaista alkuperää. Hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua.
Hieronta poistaa kuona-aineita, avaa pieniä verisuonia ja auttaa elimistöä kuljettamaan verta puhdistettavaksi. Hieronta vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua sekä parantaa nivelten liikkuvuutta.


Suomalainen perinnehoito

Suomalainen Perinnehoitaja on koulutettu perinnehoitojen ammattilainen, jonka keskeiseen osaamiseen kuuluvat Suomalainen Perinnehieronta ja jäsenkorjaus. Jäsenkorjauksella tarkoitetaan suomalaiseen kansanperinteeseen perustuvaa selkärangan nikamien sekä käsien ja
jalkojen nivelten luonnonmukaista liikehoitoa. Perinnehoitajan työkaluihin kuuluu hieronnan ja siihen yhdistetyn jäsenkorjauksen lisäksi esim. suomalainen pistepainanta ja syvävenyttely sekä kuivakuppaus. Myös akupisteiden käyttö ja niihin liittyvien kanavien tuntemus kivunhoidossa.


Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta kuuluu intialaiseen hoitoperinteeseen, joka on tuhansia vuosia vanha luonnonlääkintämenetelmä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat,
selkä sekä kasvot käyttäen ayurvedisia hoitoöljyjä. Hoito auttaa lihasjännityksiin, poistaa epämiellyttävää kuumuuden tunnetta päässä, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Sulje silmäsi ja nauti. Hoidossa asiakas istuu ensin tuolilla jolloin
hoidetaan päänahka, selkä ja kädet. Lopuksi asiakas käy hoitopöydälle missä hoidetaan kasvot pehmeästi marmapisteitä painelemalla.