Etävalmennus

Valmennukset onnistuvat myös etänä!

Mikäli asut kauempana tai et muuten vain halua/pysty sitoutumaan lähivalmennukseen, voidaan valmennus tehdä myös netin ihmeellisessä maailmassa. Etävalmennukset suunnitellaan aina toiveittesi mukaan, mutta tässä muutama esimerkki.


Henkilökohtainen treeniohjelma 65 €

sis. laajan alkukartoituskyselyn sähköpostilla, henkilökohtaisen sali- tai kotitreeniohjelman sekä 30 minuutin puhelu/videoneuvottelun.


Kuukauden valmennus 149 €

sis. laajan alkukartoituskyselyn sähköpostilla, henkilökohtaisen sali- tai kotitreeniohjelman sekä kolme 30 minuutin puhelu/videoneuvottelua. Videoneuvotteluiden sisältö sovitaan tarpeittesi mukaan esim. ravintoneuvontaa, kehonhuoltoa, motivaatiokeskustelua.


60 minuutin valmennus 45 €

sis. yhden 60 minuutin puhelu/videoneuvottelun. Sisältö sovittavissa toiveittesi mukaan esim. treeniohjeita, ravintoneuvontaa, motivaatiokeskustelua tms.

12 viikon valmennus

119 euroa/4 viikkoa

Sis. laajan alkukartoituksen, henkilökohtaisen treeniohjelman kuntosalille tai kotitreeniin, treeniohjelman päivityksen tarvittaessa valmennuksen loppupuolella, 30 minuutin videopuhelun joka toinen viikko, ravintopäiväkirjan analyysin ja ravinto-ohjeita sekä tarvittaessa yhteydenpidon esim. messengerin välityksellä viikoittain. Videopuheluiden sisältö sovitaan yhdessä tukemaan tavoitteitasi, esim. kehonhuolto, ravintoasiat, treeni, tavoitteiden täsmentäminen, motivaatio yms.

12 viikon valmennus tähtää isompaan elämäntapamuutokseen ja pysyviin tuloksiin. Valmennuksen avulla muutat tapojasi pikkuhiljaa ja ymmärrät arjen valintojesi vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Etävalmennusten treenit ei tarvitse sijoittua kuntosalille vaan teen toiveittesi mukaan treeniohjelman joko salille tai kotitreeniin. Kotitreeni tehdään kuntotasosi ja mahdollisesti saatavilla olevien pienvälineiden mukaan.

Voit myös laittaa sähköpostia ja kysellä tarkemmin tai ehdottaa jotain tarpeisiisi sopivaa etävalmennus-tapaa. Etävalmennuksissa maksutapana on joko lasku tai mobilepay.

janiika.toivoniemi@gmail.com