Palvelut:

Kotihoito-ohjeet ja vinkkejä löydät blogista.


Ripsien tyvikohotus

Tyvikohotuksella eli kestotaivutuksella ripsiin saadaan näyttävyyttä ilman pidennyksiä. Ripset taivutetaan muottia vasten niin, että taivutus kestää ripsissä koko ripsien eliniän eli noin kaksi kuukautta. Tyvikohotus eroaa ripsipermanentista sillä, että muotti on eri mallinen. Ripsipermanentissa ripset taivutetaan pyöreän muotin päälle, jolloin ripset kaartuvat lopulta taaksepäin. Tämä vie niistä pituutta. Tyvikohotuksessa ripset taivutetaan vain tyvestä, jolloin ne nousevat ylöspäin näyttäen pidemmiltä ja tuuheammilta. Lopuksi ripset vielä värjätään mustaksi, joten et välttämättä tarvitse ripsiväriä.

Tyvikohotus on sopii parhaiten asiakkaalle, jonka luonnonripsissä on pituutta, mutta periaatteessa käsittely voidaan tehdä millaisiin ripsiin tahansa. Tyvikohotuksen voi ottaa silloin tällöin tai sitä voidaan ylläpitää tekemällä käsittely uudelleen 6-8 viikon päästä edellisestä.

Tyvikohotus tehdään aina vain terveisiin silmiin. Tulethan käsittelyyn ilman silmämeikkiä. Tyvikohotuksen jälkeen kannattaa välttää saunomista kahden ensimmäisen vuorokauden aikana. Ripsiä ei myöskään saisi kastella käsittelyn jälkeen samana päivänä.Geelikynnet

- geelirakennekynnet: kynnen pituutta lisätään ja kärjenmalli voi olla mitä vain. Pituudet teen geelin ja muotin avulla, en siis käytä muovisia tippejä tai tippiliimaa. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta.

- oman kynnen geelaus: geelaus tehdään omaan kynteen ilman lisäpituuksia. Ainoa ero geelirakennekynsiin on siis se, ettei asiakkaan luonnonkynttä pidennetä. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta.

- geelilakkaus: kevyt geelaus, joka tehdään ilman oman kynnen viilausta ja poisliotettavilla tuotteilla. Huoltoväli 2-3 viikkoa. Kestävyys heikompi kuin geelauksessa, mutta huomattavasti parempi kuin tavallinen kynsilakka. Uutena vaihtoehtona on "pikageelilakkaus", joka on todella nopea tehdä ja kestää kynsissä 7-10 päivää.

- varpaankynsien geelaus: varpaankynsiin ei tehdä lisäpituuksia, mutta lohjenneita kynsiä on mahdollista korjata geelien avulla. Huoltoväli 6-8 viikkoa, riippuen kynsien kasvunopeudesta.

Geelaukset tehdään aina vain terveisiin kynsiin. Tulethan palveluun aina ilman kynsilakkaa.


IBX-hoito kynsille

Luonnonkynttä vahvistava ja hoitava IBX imeytetään kynnen sisään. Loistava hoito liuskottuville, kuiville ja hauraille kynsille. Auttaa myös vaurioitunutta kynttä paranemaan nopeammin. Sopii hyvin asiakkaalle, joka haluaa kasvattaa omia kynsiään, käyttää kynsilakkaa säännöllisesti tai haluaa ottaa geelilakkauksen säännöllisesti.


Kulmien ja ripsien värjäys sekä kulmien muotoilu

Muotoilen kulmat asiakkaan toiveiden mukaan joko pinseteillä tai sokerilla. Värjäys kestää kulmissa ja ripsissä karvanlaadusta riippuen noin kuukauden.

Tule värjäykseen ilman meikkiä, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.


Sokerointi

Hellävarainen ja tehokas tapa poistaa karvat koko vartalolta. Karva irtoaa juurineen ja säännöllisellä sokeroinnilla voidaan karvankasvua saada heikkenemään ja jopa loppumaan kokonaan. Samalla sokerointi kuorii iholta kuolleen ihosolukon ja lopputuloksena on pehmeä kaunis iho. Lopputulos kestää karvankasvusta riippuen 3-6 viikkoa. Kestoon vaikuttaa myös karvojen tila eli onko niitä sheivattu ennen sokerointia tai sokeroitu säännöllisesti. Sokeroinnin jälkeen kannattaa välttää hikoilua ensimmäisen vuorokauden aikana sokeroinnista ja sokeroitua aluetta on hyvä kosteuttaa säännöllisesti, jotta iho säilyy pehmeänä ja kauniina. Jos sinulla on taipumusta sisäänkasvaviin karvoihin, sokeroitua aluetta kannattaa kuoria säännöllisesti.


Kasvohoidot

Teen kasvohoitoja PANDHY'S luonnonkosmetiikan sarjalla. Kasvohoidot suunnitellaan aina asiakkaan ihon ja toiveiden mukaan. Valikoimissani on monenlaisia kasvohoitoja, myös erilaisia laitehoitoja tehokkaampaan hoitoon. Sarjahoidoista alennus.


Jalkahoidot

Teen ns. terveiden jalkojen jalkahoitoja, joihin sisältyy jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto sekä pitkä jalkahieronta. Kynnet lakkaan veloituksetta joko asiakkaan omalla kynsilakalla tai hoitolasta voi ostaa kynsilakan itselleen hintaan 5 euroa. Jalkahoidon voi myös yhdistää varpaankynsien geelaukseen.

Huomioithan, että jos sinulla on pahasti sisäänkasvanut kynsi, voimakkaasti paksuuntuneet kynnet, kynsi- tai jalkasieni, haavaumia, tulehdus, ihottumaa tai muuta terveydenhoidollista jalkahoitoa vaativaa, tekemäni jalkahoito ei sovellu sinulle. Jalkahoitaja tai terveydenhoidollisiin jalkahoitoihin erikoistunut kosmetologi on silloin oikea osoite.


Tuotemyynnissä mm. koruja, kosmetiikkaa, jenkkilaukkuja yms.