Palvelut:

Kotihoito-ohjeet ja vinkkejä löydät blogista.


Ripsien tyvikohotus

Tyvikohotuksella eli kestotaivutuksella ripsiin saadaan näyttävyyttä ilman pidennyksiä. Ripset taivutetaan muottia vasten niin, että taivutus kestää ripsissä koko ripsien eliniän eli noin kaksi kuukautta. Tyvikohotus eroaa ripsipermanentista sillä, että muotti on eri mallinen. Ripsipermanentissa ripset taivutetaan pyöreän muotin päälle, jolloin ripset kaartuvat lopulta taaksepäin. Tämä vie niistä pituutta. Tyvikohotuksessa ripset taivutetaan vain tyvestä, jolloin ne nousevat ylöspäin näyttäen pidemmiltä ja tuuheammilta. Lopuksi ripset vielä värjätään mustaksi, joten et välttämättä tarvitse ripsiväriä.

Tyvikohotus on sopii parhaiten asiakkaalle, jonka luonnonripsissä on pituutta, mutta periaatteessa käsittely voidaan tehdä millaisiin ripsiin tahansa. Tyvikohotuksen voi ottaa silloin tällöin tai sitä voidaan ylläpitää tekemällä käsittely uudelleen 6-8 viikon päästä edellisestä.Geelikynnet

- geelirakennekynnet: kynnen pituutta lisätään ja kärjenmalli voi olla mitä vain. Pituudet teen geelin ja muotin avulla, en siis käytä muovisia tippejä tai tippiliimaa. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta.

- oman kynnen geelaus: geelaus tehdään omaan kynteen ilman lisäpituuksia. Ainoa ero geelirakennekynsiin on siis se, ettei asiakkaan luonnonkynttä pidennetä. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen kynnen kasvunopeudesta.

- geelilakkaus: kevyt geelaus, joka tehdään ilman oman kynnen karhennusta ja poisliotettavilla tuotteilla. Huoltoväli 2-3 viikkoa. Kestävyys heikompi kuin geelauksessa, mutta huomattavasti parempi kuin tavallinen kynsilakka. Uutena vaihtoehtona on "pikageelilakkaus", joka on todella nopea tehdä ja kestää kynsissä 7-10 päivää.

- varpaankynsien geelaus: varpaankynsiin ei tehdä lisäpituuksia, mutta lohjenneita kynsiä on mahdollista korjata geelien avulla. Huoltoväli 6-8 viikkoa, riippuen kynsien kasvunopeudesta.

Geelaukset tehdään aina vain terveisiin kynsiin. Tulethan palveluun aina ilman kynsilakkaa.


IBX-hoito kynsille

Luonnonkynttä vahvistava ja hoitava IBX imeytetään kynnen sisään. Loistava hoito liuskottuville, kuiville ja hauraille kynsille. Auttaa myös vaurioitunutta kynttä paranemaan nopeammin.


Kulmien ja ripsien värjäys sekä kulmien muotoilu.

Tule värjäykseen ilman meikkiä, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.


Sokerointi

Hellävarainen ja tehokas tapa poistaa karvat koko vartalolta. Karva irtoaa juurineen ja säännöllisellä sokeroinnilla voidaan karvankasvua saada heikkenemään ja jopa loppumaan kokonaan. Samalla sokerointi kuorii iholta kuolleen ihosolukon ja lopputuloksena on pehmeä kaunis iho.


Tuotemyynnissä mm. koruja, kosmetiikkaa, jenkkilaukkuja yms.


Oppilastyöt vuoden 2017 loppuun asti:

Kasvohoidot, ihonpuhdistus alk. 40 €

Mahdollisuus myös tehokkaisiin laitehoitoihin (syväpuhdistava ultra, timanttihionta, imeyttävä ultra). Kysy tarjousta sarjahoidosta.

Täydellinen kasvohoito 50 €

Sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyry, mekaaninen ihonpuhdistus, korkeataajuus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio sekä loppuvoide. Kesto noin 90 min.


Opiskelen kosmetologiksi Turussa TYAssa. Valmistun tammikuussa 2018. Opiskelujeni aikana teen erilaisia kosmetologisia hoitoja edulliseen oppilashintaan, jotta saan tarvittavaa kokemusta ennen valmistumista.