Ajankohtaista:

Joulu lähestyy ja Kauneushuoneen lahjakortti on loistava valinta lahjaksi!

Lahjakortin voi ostaa myös etänä. Maksat lahjakortin hoitolan tilille ja me postitamme lahjakortin haluamaasi osoitteeseen. Ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista.

045-1393034 tai janiika.toivoniemi@gmail.com

Maksat vain lahjakortin arvon eli postitus tulee kaupanpäälle!

Lahjakortteja voi myös tulla ostamaan paikan päälle lauantaina 21.12. klo 10.00-14.00 tai hoitolan ollessa auki. Voit soittaa hoitolan numeroon ja varmistaa, että olemme paikalla!

Uutta Kauneushuoneella!

PANDHY'S CosMix hoidot! CosMix on PANDHY'Sin tehokkain ja yksilöllisin tuotesarja, joka hoitaa ihoasi aivan ainutlaatuisilla luonnon aktiiviaineilla. Jokainen hoito tehdään uniikisti juuri sinun ihollesi ja hoitotuotteiden aktiiviaineet lisätään tuotteisiin silmiesi edessä hoidon aikana. CosMix on todellista luksusta!

Jouluun asti kaikki CosMix hoidot vain 90 euroa!

Voit hyödyntää tarjouksen myös lahjakortille.

CosMix superkosteuttaja 99 €
Kuiva, harmaa ja eloton iho? Tämä hoito on juuri sinulle! PANDHY'S CosMix superkosteuttava hoito kosteuttaa ihoasi sen syvemmistä kerroksista ja pehmittää ihon pintaa. CosMixin ainutlaatuiset aktiiviaineet jättävät ihoosi kosteuden tunteen pitkäksi aikaa vielä hoidon jälkeenkin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, imeyttävän ultran, hieronnan, AHA hedelmähapon, hyaluronhappo seerumin sekä loppuvoiteen. Hoidon jälkeen ihosi on vastaanottavaisempi myös kotona käytettävillä tuotteille!

CosMix syväpuhdistava hoito 99 €
PANDHY'S CosMix syväpuhdistava hoito on epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle tehokas apu talintuotannon hillitsemiseen ja tukkeutuneen ihon rauhoittamiseen. Se sisältää alkupuhdistuksen, höyryn, timanttikuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen. Hoitokokonaisuus puhdistaa ihoa syvältä, poistaa kuollutta ihosolukkoa, hillitsee talintuotantoa, supistaa ihohuokosia sekä rauhoittaa ihoa.


CosMix ylellinen anti age-hoito 119 €

Tämä ylellinen PANDHY'S CosMix hoito on todellinen ikääntyneen ihon pelastaja! Hoitoon sisältyy kasvojen ja decoltee alueen puhdistus, kuorinta, hieronta sekä naamio. Lisäksi kasvoille tehdään imeyttävä ultra, joka kosteuttaa kasvojasi aina vain syvemmältä. CosMix aktiiviaineet ovat tehokkaita ja laadukkaita luonnonaineita, jotka hellivät ja hoitavat ihoasi vielä
hoidon jälkeenkin. Hoito aktivoi ja uudistaa soluja, lisää ihon kimmoisuutta sekä antaa iholle hehkua ja kosteutta.

SunVoimaNaiset tekevät hyvää!

Kehopositiivisuutta uhkuva kalenteri tavallisista naisista! Kalenterin tuotto lahjoitetaan TYKSin lastensairaalalle.

15 euroa, tule hakemaan omasi Kauneushuoneelta!

https://www.sunvoimanaiset.fi/

Pikkujoulukausi on alkamassa, joten nyt on hyvä hetki varata aika ripsien kestotaivutukseen tai juhlakynsiin. Varsinkin ilta-aikoja haluavat, älkää jääkö odottamaan! Jos sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, kannattaa soittaa hoitolan numeroon ja kokeilla onneaan.

19.10.2019

Teemme rakennekynsiä myös erityistoiveilla! Kuvan kynnet on Susannan tekemät hääkynnet morsiammen toiveiden mukaisesti. Kokonaisuus on ensin suunniteltu ja tehty mallitippeihin, jonka jälkeen ne on tehty asiakkaalle. Mittatilauskynnet hinnoitellaan erikseen ja niihin varataan aika vain soittamalla. Kuvan kynnet tehtiin 4,5 tunnissa eli tällaisia kynsiä ei ehditä tekemään nettiajanvarauksesta varatussa ajassa.

Ota yhteyttä, kun toiveissasi on saada kynsiin jotain ainutlaatuista ja erikoista!

Lauantaina 12.10. loistavia tarjouksia hoitolalla:


- kaikki PANDHY'S-tuotteet -15%


- sokerointia nonstoppina tarjoushinnoin: kainalot 15 €, ylähuuli, kulmat tai leuka 8 €/alue, bikinirajan pikafiksaus 20 €

- lauantaina varatut hoidot loka-marraskuulle:

Nutrissima kasvohoito 50 € (norm. 60€)

Purity-kasvohoito 50 € (norm. 60€)

Juvenalis-kasvohoito 50 € (norm. 60€)


Tarjoukset ovat voimassa vain lauantaina 12.10. klo 11.00-14.00 ja vain hoitolassa! Kannattaa siis tulla paikan päälle ja hyödyntää tarjoukset.

Hoitolassa myös arvontaa, tuote-esittelyä sekä klo 11.30 ihonhoidon ohjausta ja klo 13.00 mineraalimeikkiesittelyä ja meikkivinkkejä. Kahvitarjoilu!

Koko päivän ajan avoimet ovet ja mahdollisuus tulla tutustumaan hoitolan uusiin tiloihin sekä Janiikaan ja Susannaan. Paikalla myös PANDHY'Sin maahantuoja ja pääkouluttaja Mirka Tahvanainen, joten nyt on loistava tilaisuus kysellä sarjasta ihan mitä tahansa!

Tervetuloa!

Synttäritarjous‼


Susannan perjantaisen syntymäpäivän kunniaksi kaikki PERJANTAINA 11.10. aikana tehdyt medikaalisen happokuorinnan tai mikroneulauksen ajanvaraukset -11%.

Otetaan ikääntymisestä kaikki ilo irti ❤


Varaa aikasi nettiajanvarauksesta timma.fi/kauneushuonejaniika

Tervetuloa viettämään hauskaa päivää Kauneushuoneelle!

PANDHY'S-päivä

la 12.10 klo 11.00-14.00

- Koko päivän ajan huikeita tarjouksia sekä tuotteista että hoidoista.

- Mahdollisuus pienien alueiden sokerointiin NONSTOP-periaatteella koko tapahtuman ajan tarjoushinnoin.

- Klo 11.30 ihonhoidon opastusta.

- Klo 13.00 mineraalimeikkiesittely sekä meikinopastusta.

- Paikalla Kauneushuoneen Janiika sekä Susanna, lisäksi PANDHY'Sin maahantuoja ja pääkouluttaja Mirka Tahvanainen.

- Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Kauneushuone on auki koko tapahtuman ajan, joten tule vapaasti tutustumaan hoitolan uusiin tiloihin, varaamaan aikaa, ostoksille tai muuten vaan tutustumaan meihin.

23.9.2019

Uusia hoitoja Kauneushuoneella!

Susanna on kouluttautunut medikaalisiin kasvohoitoihin ja nyt voit varata itsellesi ajan happokuorintaan ja/tai mikroneulaukseen. Lue lisätietoja Palvelut-otsikon alta kohdasta Medikaaliset kasvohoidot.

18.9.2019


HUOM kynsiasiakkaat! Janiika ei tällä hetkellä ota uusia kynsiasiakkaita vaan uudet kynnet saa Susannalta. Janiikan vanhat kynsiasiakkaat ovat kuitenkin edelleen tervetulleita Janiikalle eli, jos sinulla on joskus ollut Janiikan tekemät kynnet ja haluaisit sellaiset taas, soita
arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034 ja varaa aika aika. Nettiajanvarauksesta ei toistaiseksi pysty varaamaan uusia kynsiä Janiikalle. Kynsihuollot pystyy edelleen varaamaan Janiikalle myös nettiajanvarauksesta.


Syyskuussa:

- Yksivärinen geelilakkaus kuvan UV-Lack sävyilla 42 euroa (ei sisällä koristelua)

- Ripsien kestotaivutus ja kulmien muotoilu+värjäys 65 euroa

- Super-kantapäävoide 8 euroa

- LashLovers Eyeliner 15 euroa

- Itseruskettavat 25 euroa

Tarjoukset ovat voimassa koko syyskuun ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Varaa oma aikasi nettiajanvarauksesta timma.fi/kauneushuonejaniika

14.8.2019

Meikinopastusta vailla?!

Nyt voit varata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa meikinopastusta Kauneushuoneelta. Meikkaaja-stylisti/SKY-kosmetologi Janiika ohjaa ja opastaa meikkaamisessa juuri sinun omien meikkien ja siveltimien kanssa. Samalla saat vinkkejä yksilölliseen meikkaamiseen sekä meikkipussin sisältöön.

Ota yhteyttä Janiikaan esim. sähköpostilla janiika.toivoniemi@gmail.com ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeillesi sopiva tapahtuma. Hinta ja ajankohta muotoutuu tapahtuman mukaan, mutta ideaali olisi, että mukana olisi 1-5 opastettavaa. Samalla onnistuu tutustuminen magneettiripsiin. Myös magneettiripsiin on mahdollista varata erillinen aika porukalle esittelyä ja opastusta varten.

Kauneushuone on suljettu 1.-5.8. muuton vuoksi!

Muutamme viereiseen liiketilaan eli löydät meidät samasta talosta osoitteesta Turuntie 3, Aura.

Voita itsellesi hemmottelua! Kaikkien heinäkuun aikana Kauneushuoneella hoidossa käyvien kesken arvotaan ilmainen Nutrissima-kasvohoito elokuulle. Voittohoidon tekee Susanna ja olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun käyt Kauneushuoneella missä tahansa hoidossa heinäkuun aikana. Varaa oma aikasi nettiajanvarauksesta timma.fi/kauneushuonejaniika.

Elokuussa voimaan tuleva hinnasto löytyy kohdasta Hinnasto.

27.6.2019

Kauneushuone Janiika muuttaa!! Heinäkuun ajan kaikki on kuten ennenkin, mutta elokuun alussa vaihdamme naapuri parturi-kampaajan kanssa liiketiloja. Parturi-kampaamo Nemo siirtyy Kauneushuoneen liiketiloihin ja me siirrymme Susannan kanssa uusiin isompiin tiloihin. Elokuussa siis tulet hoitolaan sisään eri ovesta n. 10 metriä nykyisestä ovesta.

Uusien liiketilojen myötä saamme Kauneushuoneelle erillisen hoitohuoneen, jossa kosmetologiset hoidot onnistuvat entistä rennommassa tunnelmassa. Kauneushuoneelle on tulossa paljon muutakin uutta ja hinnasto muuttuu hieman elokuun alusta alkaen. Tiedotamme näistä muutoksista heinäkuun aikana sekä täällä kotisivuilla että hoitolan Facebook-sivuilla.


23.6.2019

Vinkkejä nettiajanvarauksen käyttöön:

- nettiajanvaraus näyttää vain vapaana olevat ajat. Mikäli vapaita aikoja ei ole, niitä ei myöskään näy nettiajanvarauksessa

- nettiajanvarauksessa on vapaat ajat esillä yleensä noin kuukaudeksi eteenpäin. Tätä pidemmälle menevät ajat voit varata soittamalla arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034

- kun valitset tietyn hoidon, nettiajanvaraus näyttää vain sellaiset vapaat ajat, joissa kyseinen hoito ehditään tehdä. Jos valitsemasi hoito vaatii aikaa 2 tuntia, nettiajanvaraus ei näytä tunnin vapaita aikoja

- nettiajanvaraukseen on valmiiksi säädelty hoitojen vaatimat ajat. Asiakkaan ei tarvitse itse tietää miten paljon aikaa täytyy varata esim. kasvohoitoon tai geelilakkaukseen.

- jos haluat useampia hoitojan samaan aikaan, kannattaa aika varata soittamalla, sillä jos vain varaat ajan kasvohoitoon, emme ehdi tehdä samassa ajassa vaikkapa kasvohoitoa sekä ripsien kestotaivutusta.

- nettiajanvarauksessa on hoitojen perässä kysymysmerkki, jota klikkaamalla näet lisätietoja hoidosta. Hoidoista löytyy myös lisätietoja täältä kotisivuilta ja voit aina soittaa arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034 ja kysyä lisää

- osa hoidoista on sellaisia, että voit valita kumpi meistä tekee sen. Osa taas on sellaisia, että vain toinen meistä tekee niitä. Esimerkiksi kuumakivihierontaa tekee vain Susanna ja magneettiripsiin opastaa tällä hetkellä vain Janiika.

- mikäli nettiajanvarauksen kanssa on mitään epävarmuuksia, kannattaa aika silloin varata soittamalla. Näin saat heti vastauksen lisäkysymyksiisi ja saadaan varmasti varattua aika, jossa ehditään tehdä kaikki haluamasi hoidot ilman, että aikaa kuitenkaan varataan turhaan liikaa

Nettiajanvaraus palvelee kellon ympäri osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.

Hoitolan numeroon vastataan arkipäivinä ja jos tuolloin ei jostain syystä päästä puhelimeen, soitamme takaisin heti, kun pystymme. Hoitolan numero: 045-1393034.

Ajanvaraukset aina joko nettiajanvarauksesta tai soittamalla. Emme hoida ajanvarauksia viestien välityksellä. Kiitos ymmärryksestä!

19.6.2019

Kauneushuone on suljettuna juhannuksen ajan 20.-24.6.

Hoitola on auki taas tiistaina 25.6.

Nettiajanvaraus palvelee osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.

Janiikalla on kalenteri täynnä, mutta Susannalle löytyy vapaita aikoja. Muista hyödyntää Susannan kesäkuun tarjous: -10% kaikista hoidoista.


Janiika on kesälomalla 5.-15.7. mutta Susanna on ahkerasti työntouhussa!


7.6.2019

Janiika on PT-koulutuksessa viikonlopun ja Susanna on perjantaina hoitolassa.

Maanantaina 10.6. olemme molemmat koulutuksessa ja hoitola on kiinni emmekä pääse puhelimeen.

Nettiajanvaraus palvelee osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.


4.6.2019

HUOM! Kauneushuoneella ei tehdä ripsienpidennyksiä. Google saattaa ehdottaa haussa mitä tahansa hoitoloita, joten tarkista aina hoitolan omilta kotosivuilta heidän palvelutarjontansa.

Kauneushuone Janiikan viralliset tiedotuskanavat ovat nämä kotisivut sekä hoitolan Facebook-sivut. Muilta sivuilta löytämiisi tietoihin me emme pysty vaikuttamaan.


Tervetuloa tutustumaan magneettiripsiin!


Tiistaina 11.6. klo 17.00 sinulla on mahdollisuus tulla vaikka ystävän kanssa tutustumaan magneettiripsiin. Aluksi kerron teille magneettiripsien käytöstä ja esittelen saatavilla olevat ripsimallit. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus kysyä lisää tai tehdä ostoksia.


Nyt kesäksi ripsiin boostia!

25.5.2019

Uutta Kauneushuoneella!

Jet Set Sunin itseruskettavat tuotteet on nyt saatavilla Kauneushuoneelta.

Suihkutettava sekä voide, hinta 29 euroa/kpl. Levityskinnas voiteelle 6 euroa.

Haaveiletko luonnollisesta rusketuksesta ympäri vuoden?


Jet Set Sun -spray (150ml) antaa ihollesi täydellisen rusketuksen ja hehkun. Tämä hajusteeton, uuden sukupolven rusketussuihke saa aikaan pitkäkestoisen ja upean rusketuksen päästä varpaisiin.


- Hajustamaton, ei itseruskettavalle tuotteelle ominaista hajua

- Kuivuu erittäin nopeasti

- Luonnollinen lopputulos

- Soveltuu erinomaisesti myös kasvoille

- Voi suihkuttaa myös valmiin meikin päälle

Iloisia uutisia!

Kauneushuoneelle tulee lisää vapaita aikoja, kun toukokuussa valmistuva SKY-kosmetologi Susanna astuu hoitolan vahvuuksiin kesäkuussa. Susanna on tuttu kasvo työharjoitteluista ja nyt valmistumisen myötä vahva lisä Kauneushuoneelle. Pyrimme Susannan kanssa hieman vuorottelemaan paikallaoloa eli hoitolan aukioloajat laajenevat.

Susannan palvelutarjonta on samaa kuin Janiikalla eli kosmetologiset hoidot sekä geelikynnet. Kirsikkana kakun päälle hoitolan palvelut laajenevat, sillä Susanna tekee myös kuumakivihierontaa, aromahierontaa sekä erilaisia vartalohoitoja.

Susannan ajanvaraus avataan piakkoin nettiajanvaraukseen ja hinnasto tulee esiin toukokuun aikana. Jotain kivaa tarjoustakin tulee tyrkylle, jotta saadaan Susannan ajanvaraukset täyttymään!

Toivotetaan Susanna lämpimästi tervetulleeksi Kauneushuoneelle!

Kesäkuun ajan kaikki Susanna tekemät hoidot - 10 %!


Äitienpäivä lähestyy ja moni varmasti pähkäilee vielä lahjan kanssa.

Moni nainen ihastuisi lahjakortista hemmottelevaan kasvohoitoon tai esim. magneettiripsien opastuksesta ja omavalintaisista magneettiripsistä. Kauneushuoneelta löytyy myös paljon kivoja lahjaideoita tuotteiden muodossa. Vappuviikolla Kauneushuone on auki ma, ti, to, pe ja la ja äitienpäiväviikolla maanantaista torstaihin.

Voit myös soittaa hoitolan numeroon 045-1393034 ja varmistaa, että varmasti olen paikalla lahjaostoksia varten

Pidän pääsiäisen aikaan pari päivää ylimääräistä lomaa eli hoitola on suljettu 19.-24.4. En myöskään päivystä hoitolan puhelinta tuona aikana.

Nettiajanvaraus löytyy osoitteesta timma.fi/kauneushuonejaniika

Iloista pääsiäistä kaikille!!

Tällä hetkellä kalenteri on hyvin täynnä enkä pysty päiviä enää venyttämään. Pahoitteluni, jos jäät ilman aikaa. Tähän on toivonmukaan tulossa muutos kesäkuussa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Maaliskuu on Kauneushuoneella synttärikuukausi! Yritykseni täyttää kahdeksan vuotta ja sen kunniaksi tarjoan teille loistavia etuja:

- Magneettiripset: LashLovers-mallit 25 euroa, Wennberg-mallit 35 euroa

- PANDHY'S voide ja SOS-seerumi yht. 35 euroa

- Make Up Studion 4D ripsiväri 20 euroa

- Kosteuttava kasvohoito imeyttävällä ultralla 60 euroa

- Ripsien kestotaivutus 55 euroa

- Kynsissä pienet koristelut veloituksetta nimettömiin

Tarjoukset ovat voimassa koko maaliskuun ajan eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin.

LashLovers silmienrajaustussi 19 euroa

LashLovers magneettiripset 29 euroa (lisätietoja Palvelut otsikon alla kohdassa Magneettiripset)

10.2.2019

Kauneushuoneelle on tulossa uusia tuotteita myyntiin!

LashLoversin musta silmienrajaustussi mahdollistaa sekä ohuen, että paksun tarkan silmien rajauksen. Tämä eyeliner sopii myös ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi.

LashLovers on myös suunnitellut viisi upeaa magneettiripsimallia ja ne on saatavilla Kauneushuoneelta ihan näinä päivinä. Mallit ovat kevyitä ja luonnollisia, juuri suomalaiseen silmään sopivia.

Lisätietoja on tulossa heti, kun uudet tuotteet saapuvat Kauneushuoneelle!

9.1.2019

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja pian ollaan jo puolessa välissä tammikuuta ��

Kauneushuoneella uusi vuosi tuo tullessaan pieniä muutoksia:

- Hinnasto pysyy toistaiseksi samana kuten palvelutarjonta. Ne löytyvät ajantasalla aina kotisivuiltani www.janiika.com.

- Ajanvaraukset tapahtuvat edelleen vain soittamalla hoitolan numeroon arkipäivisin tai kellonympäri aina nettiajanvarauksesta. En varaile aikoja ollenkaan tekstiviesteillä, sähköpostilla, Facebookin kautta tai savumerkeillä. Jos en vastaa arkena puhelimeen, soitan takaisin heti, kun pystyn. Viikonloppuisin, öisin ja vapaapäivinäni työpuhelin on äänettömällä.

- Asiakasaikoja on saatavilla pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00-20.00, torstaisin 9.00-17.00 ja perjantaisin 10.00-16.00. Maanantaisin en toistaiseksi ota asiakkaita (paria poikkeusta lukuunottamatta) vaan silloin keskityn yrityksen muiden hommien hoitamiseen tai ihan mihin vaan milloinkin haluan

- Aikojen peruutuksia ja siirtoja koskee edelleen samat säännöt eli 24 tuntia ennen varattua aikaa veloituksetta, alle 24 h ennen varattua aikaa veloitan puolet palvelun hinnasta ja jos asiakas ei ilmesty ollenkaan paikalle eli tekee oharit, veloitan puolet varatun hoidon hinnasta sekä 20 euroa ns. oharimaksua.

Aloitan helmikuun loppupuolella personal trainer opinnot ja valmistun vuoden loppupuolella PT:ksi mikäli kaikki menee kuten on suunniteltu. Opintoni eivät juurikaan tule vaikuttamaan Kauneushuoneen asiakasaikoihin paria perjantaipäivää lukuunottamatta, sillä lähiopinnot tapahtuvat viikonloppuisin. Kauneushuone tulee myös edelleen jatkamaan valmistumiseni jälkeen eli älkää huoliko, en ole jättämässä kauneudenhoitoa! Kauneushuone tulee aina olemaan mun lempilapsi ja te sen asiakkaan minulle tärkeitä! Nyt on vaan aika tavoitella uusia unelmia ja yhdistää ne uudet unelmat jo olemassa oleviin unelmiin.

Vuosi 2019 tulee olemaan mahtava, toivottavasti voin auttaa sinua kynsien ja ihon kanssa tänäkin vuonna

1.1.2019

Blogissa lukemista ihonhoidosta. Käy lukemassa ja tee päätös hoitaa ihoasi paremmin vuonna 2019. Olen Kauneushuoneella sinua varten!

Hoitola on auki 27.-28.12.

Vietän uutta vuotta 29.12.-1.1. ja hoitola on tuolloin suljettu enkä ole tavoitettavissa puhelimitse/viestitse. Lomani ajan nettiajanvaraus palvelee osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.

Vapaita aikoja löytyy tällä hetkellä 9.1. eteenpäin, tammikuulle löytyy runsaasti varsinkin aamu/päiväaikoja, joten rohkeasti vain varailemaan. Talvi on hyvää aikaa hoitaa kasvojen ihoa esim. timanttihionnalla tai syväkosteuttavilla hoidoilla.

Mahtavaa uutta vuotta kaikille ja suurkiitos asiakkailleni tästä vuodesta, toivottavasti näen teitä kaikkia myös ensi vuonna! Olen onnekas, kun saan tehdä työtä, jota rakastan. Siitä kuuluu kiitos teille ihanat asiakkaani!

Haluatko ostaa PANDHY'Sin tuotteita itselle ja lahjaksi, mutta et pääse käymään Kauneushuoneella tai haluat tutustua tuotteisiin ihan rauhassa omalla kotisohvalla?

Nyt voit tilata tuotteita suoraan kotiisi PANDHY'Sin laajasta valikoimasta osoitteesta https://www.kauneuttaluonnosta.fi/. Käytä koodia KJ2018 ja saat pienen alennuksen ja minä saan myynnistä provikan. Pystyt siis näin tukemaan pientä paikallista yrittäjää ihan ilman hoitolassa käyntiä .

Toki olet tervetullut ostoksille myös Kauneushuoneelle. Autan sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja jos jotain ei löydy suoraan hyllystä, tilaan sen sinulle ilman lisäkuluja! Kosmetologilta saat henkilökohtaista palvelua ja apua juuri sinun ihollesi.

Magneettiripset ovat saapuneet!

Kolme eri mallia, hinta 38 €/pari.

Nettiajanvarauksesta voit varata puolentunnin sovitusajan magneettiripsille. Saat vinkkejä ripsien paikalleen laittoon sekä kotihoitoon. Puolentunnin ajan hinta on 45 euroa, joka sisältää yhden parin ripsiä, jos ostat kaksi paria ripsiä, maksat vain ripsistä, et sovitusajasta. Puolen tunnin ajalle voit tulla myös yhdessä ystävän kanssa.

Maanantaina 12.11. klo 15.30-16.30 voit tulla tutustumaan magneettiripsiin ilman ajanvarausta.

Lue blogiteksti magneettiripsistä täältä:

https://kauneushuonejaniika.blogspot.com/2018/11/m...