Ajankohtaista:

Olin jo tammikuussa päättänyt, että tämä vuosi jää viimeiseksi vuodeksi oman hoitolan parissa ja suuntaan kohta uusia haasteita. Nyt aikataulut ovat täsmentyneet, joten on aika tehdä asiasta julkista! Eli Kauneushuone Janiikan toiminta tulee päättymään osaltani elokuun lopussa!

Hoitolan toiminta jatkuu koko kesän aivan kuten ennenkin ja töitä tehdään ilolla ja taidolla, kuten tähänkin asti. Tarkoituksena on löytää hoitolalle jatkaja, joten tämä on samalla työpaikka-ilmoitus. Susanna tulee jatkamaan tavalla tai toisella toimintaansa Auranmaalla, joten toivon, että päätökseni ei vaikuta hänen asiakasvirtaansa. Varatkaa aikoja edelleen ja käyttäkää Susannan ja toki myös minun ammattitaitoa läpi kesän. Ilmoitamme heti, kun tiedämme jatkosta sekä hoitolan että Susannan osalta.

LAHJAKORTIT

Toistaiseksi Kauneushuoneelle ei myydä lahjakortteja, koska on epävarmaa miten niiden käyttö elokuun jälkeen tapahtuu. Jos sinulla on lahjakortti Kauneushuoneelle, suosittelen käyttämään sen kesän aikana pois! Jos haluat ostaa lahjakortin nimenomaan Susannalle, voit sopia hänen kanssaan asiasta erikseen. Lahjakortilla voi ostaa myös tuotteita, jos hoitolan hoidot eivät tällä hetkellä kiinnosta.

HOITOLALLE JATKAJA

Etsin hoitolalle jatkajaa, sillä se on täysin toimiva liiketoiminta vakaalla asiakaspohjalla ja hyvällä maineella. Asiakkaita käy hyvin laajalta alueelta ja kysyntä kasvaa vuodesta toiseen. Olisi sääli, jos asiakkaat jäisivät ilman tekijää, joten nyt on loistava tilaisuus omaan
hoitolaan! Kaikki on valmiina, vain sinä puutut! Pääset hyvin alkuun varsinkin, jos teet kynsiä ja ripsiä. Kysyntää olisi myös hierojalle, jalkahoitajalle ja pigmentoijalle. Toki voit olla jokin muukin, esim. tatuoija. Osaan Kauneushuoneen hoidoista voin sinut kouluttaa vaihtaessamme hoitolan omistajuuden. Myös kaikki ideani ja yhteistyötahot saat käyttöösi ja olen valmis
toimimaan mentorina esim. ensimmäisen vuoden ajan. Susanna on myös erittäin halukas jatkamaan alivuokralaisena, joten yksin et joudu olemaan! Ota rohkeasti yhteyttä tai jos tiedät jonkun, joka olisi kiinnostunut, niin vinkkaa eteenpäin.

Tässä vaiheessa emme vielä tiedä enempää syksystä eli uutta työpaikkaa tai muuta varmaa suunnitelmaa minulla ei ole. Ainoa mikä on varmaa on, että elokuun loppuessa jätän hoitolan avaimet pois avainnipustani. Kiitän kaikkia lähes kymmenen vuoden aikana kohtaamiani asiakkaita, kollegoita sekä kouluttajia! Olette aivan yhtälailla osa Kauneushuonetta kuin minäkin. Nyt on vaan aika uusien tuulien puhaltaa, mitä ne sitten mahtavatkaan olla!

- Janiika

Ps. Tiedän, että pikkupaikkakunnalla tykätään juoruta ja spekuloida, mutta tähän päätökseen ei liity mitään draamaa eikä talousongelmia. Pahoittelut siitä!

Kesän lomat:

Janiika

18.-22.6.

25.7.-9.8.

Susanna

19.-28.6.

25.7.-2.8.

Lomien aikana emme hoida työasioita eli jos lomamme osuvat päällekäin, myös Kauneushuoneen puhelin on lomalla. Janiikan lomalla Susanna päivystää hoitolan puhelinta, kun itse on töissä. Muuten hoitolan puhelin on yleensä aina Janiikan mukana.

Loma-ajat täyttävät ajanvarausta, joten varaathan oman aikasi ajoissa, jotta saat mieluisen ajan. Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa tai palvelua, soita hoitolan numeroon ja varaa sitä kautta.

29.5.2020

Aurinkoiset ilmat ovat saaneet ihmiset liikkeelle ja Kauneushuoneen ajanvaraus on viimein vilkastunut, siitä iso kiitos teille asiakkaat! Ihan normaalissa varaustilanteessa ei vielä olla, mutta esim. ilta-ajat saattavat olla tiukassa, joten oman ajanvarauksen kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä.

Palaamme tuttuun peruutuspolitiikkaan eli varatun ajan siirtäminen ja peruuttaminen on maksutonta yli 24 tuntia ennen varattua aikaa. Jos aikaa siirretään tai perutaan alle 24 tuntia ennen varattua aikaa, veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja jos asiakas jättää kokonaan saapumatta varaamalleen ajalle, veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta sekä 20 euroa ns. oharimaksua. Älä kuitenkaan tule kipeänä hoitoon maksun pelossa vaan huomioi muut ihmiset siirtämällä aikaasi. Sairaustapaukset katsotaan aina tapauskohtaisesti!


Toukokuu on viimeinen hetki medikaalisiin kasvohoitoihin ennen kesätaukoa. Happokuorinnat ja mikroneulaus eivät sovi yhteen kesäauringon kanssa, joten Susanna pitää kesän ajan taukoa medikaalisten hoitojen teossa. Varaa siis oma aikasi pian toukokuulle, jos vielä haaveilet tehokkaasta kasvohoidosta.


13.5.2020

Varaa koko Kauneushuone omaan käyttöösi!

Elämme erikoista aikaa ja tällä hetkellä ei oikein pysty/saa/uskalla tehdä samoja asioita kuin ennen. Moni meistä kuitenkin haluaisi arjen hemmottelua ja laatuaikaa yksin tai rakkaiden kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus varata koko hoitola omaan käyttöösi!

Suunnitellaan ihana päivä esim. pienelle kaveriporukalle (2-4 osallistujaa), äiti-tytär-laatuaikaa, pariskunnalle, työporukalle (2-4 osallistujaa) tai vaikka ihan vain sinulle yksin! Kauneushuoneen palveluvalikoima on käytössäsi ja hoitola varataan vain teidän käyttöön. Meitä on hoitolassa kaksi SKY-kosmetologia eli samaan aikaan pystytään tekemään kahta eri hoitoa.

Ota yhteyttä Janiikaan joko soittamalla hoitolan numeroon 045-1393034 tai laita sähköpostia janiika.toivoniemi@gmail.com ja kerro toiveesi. Tällaisiin varauksiin voidaan sisällyttää myös tarjottavaa, jotta hemmotteluaikasi on täydellinen!


Jatkossa voit maksaa Kauneushuoneella myös MobilePaylla kortin tai käteisen sijaan.

Ihoanalyysi netissä!

Janiika tekee ihoanalyysejä netin kautta. Voit ostaa joko suppean tai laajan ihoanalyysin osoitteesta www.kauneuttaluonnosta.fi ja saat tuotesuositukset juuri sinun ihollesi. Ihoanalyysin hinta hyvitetään tuoteoston yhteydessä eli analyysi on sinulle maksuton, kun ostat tuotteita. Muista mainita, että haluat analyysin juuri Janiikalta!

Nyt voit siis hoitaa ihoasi kosmetologin opastuksella poistumatta kotoa!

KORONA-tiedote:

Kauneushuone Janiika toimii toistaiseksi ihan normaalisti ajanvarausten mukaan. Olemme tehostaneet liiketilat desinfiointia ja teemme kaikki hoidot nitriilihanskat kädessä ja käytämme kasvosuojainta. Maksupääte, ovenkahvat yms. desinfioidaan useaan kertaan päivässä! Työpisteet on desinfioitu aina ennenkin, mutta nyt extratarkkaan. Asiakkaat ohjeistetaan käsipesulle ja desinfiointiin heti ensimmäisenä hoitolaan saapuessaan.

Kauneushuoneella käy PÄIVÄN aikana 4-10 asiakasta eli mistään suuresta ihmisjoukosta ei voida puhua. Työskentelemme Susannan kanssa mahdollisimman paljon eri aikaan ja eri huoneissa, jolloin saamme pidettyä asiakkaat mahdollisimman kaukana toisistaan. Teemme työmme vain terveinä!

Peruutathan aikasi, jos olet kipeä, mahdollisesti altistunut koronalle tai olet ollut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana. Uusi aika kyllä löytyy ja tällä hetkellä emme ota viimehetken peruutusmaksuja! Älä siis altista turhaan meitä tai muita ihmisiä!

Mihinkään paniikkiin ei ole syytä! Olemme pieni kauneushoitola pienessä kunnassa! Tämä on stressaavaa ja pelottavaa aikaa meille kaikille, myös meille yrittäjille. Pyritään siis tukemaan ja kannustamaan toinen toisiamme! Toivotaan, että kriisi menee pian ohi ja maamme ihanat pienet yritykset selviävät tämän yli ja me kaikki pysymme mahdollisimman terveinä!

SunVoimaNaiset tekevät hyvää!

Kehopositiivisuutta uhkuva kalenteri tavallisista naisista! Kalenterin tuotto lahjoitetaan TYKSin lastensairaalalle.

Loput kalenterit hintaan 10 euroa, tule hakemaan omasi ja tue samalla hyvää asiaa!

https://www.sunvoimanaiset.fi/

23.6.2019

Vinkkejä nettiajanvarauksen käyttöön:

- nettiajanvaraus näyttää vain vapaana olevat ajat. Mikäli vapaita aikoja ei ole, niitä ei myöskään näy nettiajanvarauksessa

- nettiajanvarauksessa on vapaat ajat esillä yleensä noin kuukaudeksi eteenpäin. Tätä pidemmälle menevät ajat voit varata soittamalla arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034

- kun valitset tietyn hoidon, nettiajanvaraus näyttää vain sellaiset vapaat ajat, joissa kyseinen hoito ehditään tehdä. Jos valitsemasi hoito vaatii aikaa 2 tuntia, nettiajanvaraus ei näytä tunnin vapaita aikoja

- nettiajanvaraukseen on valmiiksi säädelty hoitojen vaatimat ajat. Asiakkaan ei tarvitse itse tietää miten paljon aikaa täytyy varata esim. kasvohoitoon tai geelilakkaukseen.

- jos haluat useampia hoitojan samaan aikaan, kannattaa aika varata soittamalla, sillä jos vain varaat ajan kasvohoitoon, emme ehdi tehdä samassa ajassa vaikkapa kasvohoitoa sekä ripsien kestotaivutusta.

- nettiajanvarauksessa on hoitojen perässä kysymysmerkki, jota klikkaamalla näet lisätietoja hoidosta. Hoidoista löytyy myös lisätietoja täältä kotisivuilta ja voit aina soittaa arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034 ja kysyä lisää

- osa hoidoista on sellaisia, että voit valita kumpi meistä tekee sen. Osa taas on sellaisia, että vain toinen meistä tekee niitä. Esimerkiksi kuumakivihierontaa tekee vain Susanna ja magneettiripsiin opastaa tällä hetkellä vain Janiika.

- mikäli nettiajanvarauksen kanssa on mitään epävarmuuksia, kannattaa aika silloin varata soittamalla. Näin saat heti vastauksen lisäkysymyksiisi ja saadaan varmasti varattua aika, jossa ehditään tehdä kaikki haluamasi hoidot ilman, että aikaa kuitenkaan varataan turhaan liikaa

Nettiajanvaraus palvelee kellon ympäri osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.

Hoitolan numeroon vastataan arkipäivinä ja jos tuolloin ei jostain syystä päästä puhelimeen, soitamme takaisin heti, kun pystymme. Hoitolan numero: 045-1393034.

Ajanvaraukset aina joko nettiajanvarauksesta tai soittamalla. Emme hoida ajanvarauksia viestien välityksellä. Kiitos ymmärryksestä!