Ajankohtaista:


Lomailen 12.-22.7. En vastaa puheluihin enkä viesteihin loman aikana.

Nettiajanvaraus palvelee loman ajan osoitteesa timma.fi/kauneushuonejaniika

Nettiajanvarauksesta löytyy vapaat ajat elokuun puoleen väliin asti.


30.6. koulutuksen tuotoksiaLomailen kesällä 12.-22.7. sekä 17.-26.8.

Lomien lähettyvillä kalenteri täyttyy hyvin tiiviisti, joten varaathan oman kesäsi ajat vaikka syyskuulle asti hyvissä ajoin. Nettiajanvarauksessa löytyy vapaat ajat aina kolme tai neljä viikkoa eteenpäin ja soittamalla sitten vaikka tammikuun alkuun asti. Teen parhaani, jotta kaikille löytyy aika, mutta valitettavasti vuorokausien tuntimäärä on rajallinen, joten kun päivä on täynnä, se on täynnä. Mahdollisista peruutusajoista ilmoitan hoitolan Facebook-sivuilla. ja toki voin ottaa yhteystietosi peruutusaikajonoon.9.6.2018

Tällä hetkellä seuraavat vapaat ajat löytyy vasta juhannuksen jälkeen. Mahdollisista peruutusajoista ilmoitan hoitolan Facebook sivuilla.31.5.2018

Kalenteri on tällä hetkellä melkein täynnä juhannukseen asti. Kesän ajat kannattaa varata hyvissä ajoin, jotta varmasti saa haluamansa ajan. Jos siis tiedät jo nyt kesän menosi, varaa oma aikasi pian. Kalenteristani löytyy viikkoja tammikuulle asti :)

Heinäkuussa lomailen 12.-22.7. ja tämä täyttää kalenterin myös heinäkuun osalta pikavauhtia.


Vapaat ajat on päivitetty nettiajanvaraukseen juhannukseen asti. Nyt on ihanat kelit paljaille jaloille, joten tule ihmeessä ottamaan varpaankynsien geelaukset Oman ajan voi varata osoitteesta timma.fi/kauneushuonejaniika
tai arkipäivinä soittamalla hoitolan numeroon 045-1393034. Mikäli et löydä sopivaa aikaa netistä, kannattaa soittaa ja kysyä, nettiajanvaraus ei pysty joustamaan kalenterin kanssa samoin kuin minä


Toukokuun loppuun asti tutustumistarjouksena kynsien vahvistus uudella SculptX geelillä vain 40 euroa.

SculptX on Mosaic Nail Systemsin uusi geelituote, joka on kestävä ja pysyvä, mutta kuitenkin kevyt ja ohut kynnellä. Poisliotettava tuote. Luonnolliset läpikuultavat nudesävyt sekä täysin kirkas versio. Tuotteen avulla saat kauniin muotoiset, luonnolliset kynnet.


Varaa aika soittamalla 045-1393034, nettiajanvarauksessa ei ole tätä vielä. Kysy lisää ja varaa aika nopeasti! Hyödynnä tämä tarjous ja saat ensimmäisestä huollosta -20 %:n alennuksen kesäkuulle.

Helppoa, nopeaa, ei turhaa viilausta eikä keinotekoista lopputulosta!


Tulossa uusi palvelu :) Lisätietoja ja hinnat julkaistaan piakkoin.
Mikäli toiveissasi on saada uudet kynnet, ripsien tyvikohotus tai vaikka kasvohoito vielä ennen valmistujaisia, oma aika kannattaa varata pian! Kalenteri täyttyy ja varsinkin ilta-ajat alkaa olla toukokuussa jo melko täynnä.

Varaa oma aikasi joko soittamalla 045-1393034 tai netistä timma.fi/kauneushuonejaniika


Varpaankynsien geelaussesonki on alkanut! Varaa oma aikasi pian.16.4.2018


Äidille!


Hemmotteleva kasvohoito jalkahieronnalla 70 euroa

Kasvohoito sisältää:

Alkupuhdistuksen ja ihoanalyysin

Kuorinnan

Pitkän hieronnan kasvoille sekä dekolteen alueelle

Kosteuttavan ja ravitsevan naamion kasvoille sekä
dekolteen alueelle

Seerumin sekä loppuvoiteen

Jalkahieronta tehdään naamion vaikuttaessa.


Lahjakortti on voimassa lokakuun loppuun saakka. Hoidon kesto noin 75 min.

Lahjakortin voi ostaa myös itselleen tai vaikka kevään valmistumista juhlivalle!Hei sinä kevään valmistujaisia juhliva!

Nyt on viimeiset hetket aloittaa kasvojen sarjahoidot, jos mielit saada kasvojen ihon hehkuvaksi valmistujaisiin. Kolmen kerran sarjahoidoista saat alennusta 10 %:a, kun maksat kaikki kolme hoitoa ensimmäisen hoidon yhteydessä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan sopiva hoitokokonaisuus juuri sinun ihollesi!

Vai oletko suunnitellut ottavasi kynnet tai ripsien kestotaivutuksen juhliisi? Varaa oma aikasi jo nyt, jotta saat varmasti juuri sinulle sopivan ajan!


Olen lomalla 28.3.-1.4.

Lomani aikana nettiajanvaraus palvelee lomailematta :)

www.timma.fi/kauneushuonejaniika


28.2.2018

Maaliskuu on synttärikuukausi Kauneushuoneella!

Yritykseni täyttää seitsemän vuotta maaliskuun loppupuolella ja juhlimme sitä hyvillä tarjouksilla koko kuukauden ajan!

PANDHY'S voide ja seerumi yht. 35 €

Meikkisiveltimet -20 %

Kulmien värjäys ja muotoilu veloituksetta täydellisen kasvohoidon tai ripsien tyvikohotuksen yhteydessä

Lahjakortit - 10 %

Kasvohoidot 3 kerran sarjahoitona -15 %


16.2.2018

Talvilomalainen, jäikö etelänloma väliin, mutta haluaisit silti hieman hemmottelua lomalla? Tule Kauneushuoneelle vaikka kasvohoitoon tai sokerointiin. Talvilomaviikoille löytyy varsinkin päiväaikoja. Soita arkipäivinä hoitolan numeroon tai varaa netin kautta.12.2.1018

Olen vaihtanut sokerointituotteet PANDHY'Sin tuotteisiin ja jatkossa teen kaikki sokeroinnit näillä uskomattoman laadukkailla ja puhtailla sokereilla. Tule kokeilemaan karvanpoisto, joka on paitsi tehokasta, myös entistä hellävaraisempaa!


28.1.2018

Iloisia uutisia! Olen ottanut käyttöön Timman nettiajanvarauspalvelun. Nyt voit tehdä ajanvarauksen Kauneushuoneelle juuri silloin kun haluat. Nettiajanvaraus palvelee kellon ympäri!

Aikoja voi myös varata tuttuun tapaan soittamalla arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ja koitetaan löytää sopiva aika. Nettiajanvarauksessa ei ole ihan kaikkia aikoja tarjolla eikä sen kautta pysty vielä varaamaan aikaa kovin pitkälle tulevaisuuteen. Toisaiseksi julkaisen nettiajanvarauksessa vapaat ajat vain noin kaksi tai kolme viikkoa eteenpäin. Näin vakiasiakkailla säilyy edelleen etu varata parhaat ajat päältä. Kun olen tottunut itse käyttämään nettiajanvarausta, katson, jos käytäntöä täytyy muuttaa, mutta totutellaan alkuun nyt näin.

Nettiajanvarauksen löydät täältä:


17.1.2018

Blogista löytyy uusi teksti geelikynsien huoltovälistä ja siihen vaikuttavista asioista.14.1.2018

Viikolle 5 eli 29.1.-4.2. löytyy useita vapaita aikoja tiistaista perjantaihin. Siinä olisi hyvin aikaa tehdä vaikka vanhojentanssijoille kasvohoitoja, jotta iho on parhaimmillaan tanssimeikin alle.

Vanhojentansseja ja penkkareita juhlivien kannattaa varata omat ajat hyvissä ajoin, jotta varmasti saa haluamansa ajankohdan :)


8.1.2018

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin talviloman merkeissä. Palaan töihin huomenna tiistaina ja aloitan uuden vuoden työt ladatuin akuin. Kauneushuone on auki vuonna 2018 entiseen tapaan eli maanantaista perjantaihin ja ilman kiinteitä aukioloaikoja. Tämä tarkoittaa sitä, että aikoja on tarjolla hyvin joustavasti, myös myöhäisiä ilta-aikoja.


Peruutusehdot säilyvät samoina eli varatun ajan voi siirtää/perua veloituksetta 24 tuntia ennen varattua aikaa, tämän jälkeen veloitan puolet varatun hoidon hinnasta. Mikäli asiakas jättää saapumatta varatulle ajalle, veloitan puolet varatun hoidon hinnasta sekä 20 euroa ns. oharimaksua. Oma aika kannattaa siis siirtää tai peruuttaa hyvissä ajoin esteen sattuessa, jotta joku muu aikaa odottava ehtii sen napata itselleen. Toivon myös, että omalle ajalle saavutaan sovittuna ajankohtana, ei puoli tuntia liian aikaisin tai myöhässä. Tämä takaa työskentelyrauhan minulle sekä oman ajan jokaiselle asiakkaalle kerrallaan. Osa hoidoista on sellaisia, että vieraan henkilön läsnäolo saattaa häiritä hoidossa olevaa asiakasta, huomioithan tämän vaikka sinua itseäsi ei haittaisi olla ajoissa. Myöhästyminen lyhentää myöhästyneen asiakkaan hoitoaikaa eli pahimmillaan myöhästyminen voi aiheuttaa sen, ettei hoitoa ehditä tehdä.

Kevättalvi on loistavaa aikaa hoitaa ihoa tai aloittaa säännöllinen sokerointi, jotta iho on kesällä parhaimmillaan. Varsinkin kasvohoitojen sarjahoidot kannattaa ajoittaa alkuvuoteen. Kysy lisää ja sovitaan sopiva hoitosuunnitelma juuri sinun tarpeitasi varten!