Ajankohtaista:14.12.2017

Olen läpäissyt opintojeni näytöt loistavin arvosanoin ja näin ollen valmistun kosmetologiksi tammikuussa. Kiitos kaikille asiakkaille tuesta ja joustosta aikataulujen suhteen, olette taitavissa käsissä myös ensi vuonna!

Viimeinen mahdollisuus ostaa postitettavat lahjakortit on perjantaina 15.12.

Lahjakortteja saa jouluviikolla hoitolasta torstaihin 21.12. asti.


30.11.2017

Jouluun asti:

PANDHY'S voide + seerumi 35 € (norm. 39 €)

Super kantapäävoide 10 € (norm. 12 €)

Jenkkilaukut - 15 %

Make Up Studion 4D-ripsiväri 2 kpl 40 € (norm. 50 €)

Kasvohoito, kolmen kerran sarjahoito 140 € (norm. 148,50 €) lahjakorttina

Täydellinen kasvohoito+laite 70 euroa (norm. 85 €) lahjakorttina, laitteena timanttihionta, syväpuhdistava ultra TAI imeyttävä ultra


28.11.2017


Jouluun on enää alle kuukausi aikaa. Lahjakortit ovat hyvä lahjavalinta ihmiselle, jolla on jo kaikkea tai, jolle haluat tarjota jotain spesiaalia. Kauneushuoneen lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja ne voi käyttää joko palveluihin tai tuotteisiin.


Etkö pääse käymään Kauneushuoneella? Ei hätää, lähetän lahjakortin postitse haluamaasi osoitteeseen ilman lisäkorvausta. Laita sähköpostia janiika.toivoniemi@gmail.com ja sovitaan yksityiskohdista. Postitettavat lahjakortit on tilattava viimeistään 15.12. mennessä, jotta ehdin varmasti postittaa kortit ajoissa.


Yrityksille on tarjolla hieman joustavampi lahjakortti, ota siis yhteyttä, jos olet ajatellut hemmotella työntekijöitäsi Kauneushuoneen lahjakortilla.


10.11.2017

Uusia koruja on saapunut Kauneushuoneelle. Avainkoruja, kaulakoruja, korviksia, rannekoruja, tupsukoruja avainperäksi ja ihastuttava uutuus heijastava rannekorun ulkotakin hihaan. Tule hakemaan omasi ennenkuin loppuvat.Myös isän iho kaipaa hemmottelua!

Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito lahjakortille ostettuna 50 euroa.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja kasvohoito sisältää ihotyypin mukaan valitun alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyryn, kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteen ja tarpeen mukaan häiritsevien ihokarvojen poiston (esim. korvat, sieraimet).28.10.2017

Pikkujoulukausi starttaa ja moni haluaa juhlia kauniilla kynsillä tai taivutetuilla ripsillä. Varaathan oman aikasi ajoissa, jotta saat sen haluamaasi ajankohtaan.

Marraskuun loppuun asti teen näyttötutkintoihin liittyviä hoitoja edullisiin oppilashintoihin. Muista hyödyntää tämä tarjous, sillä valmistumiseni yhteydessä myös kosmetologisten hoitojen hinnat nousevat.


Olen PANDHY´S koulutusmatkalla Unkarissa 24.-27.10.

Olen tavoitettavissa matkan jälkeen taas maanantaina 30.10.2.10.2017

Olen koulussa tiistaina 3.10. eli pääsen puhelimeen vasta klo 16.00 jälkeen.22.8.2017

Miltä kuulostaisi kauniit kynnet 7-10 päivän ajaksi alle puolentunnin laitolla? Kauneushuoneelle on saapunut aivan uudenlainen tuote, Mosaicin Be3-geelilakka. Sitä voidaan käyttää värigeelinä tavallisissa rakennekynsissä ja sillä voidaan tehdä perinteinen kolme viikkoa kestävä geelilakkaus alusgeelin ja päälikiillon kanssa. Uutena ominaisuutena Be3-geelilakassa on mahdollisuus tehdä "pikageelilakkaus" luonnonkynnelle ilman muita kerroksia. Kynnelle tehdään pikamanikyyri ja kahdella Be3-geelilakkakerroksella saadaan kynnet kauniiksi reilun viikon ajaksi. Tuote on täysin asetoniliukoinen eli se ei vaadi poisviilaamista eikä luonnonkynnen pintaa tarvitse karhentaa tuotteen alle.

Pikageelilakkaus tutustumishintaan ensi viikon loppuun saakka:

Minimanikyyri + Be3-geelilakkaus 20 euroa

Loistava vaihtoehto teille, jotka haluatte kynnet kauniiksi nopeasti, haluatte vaihtaa manikyyriä usein tai haluatte kynsiin väriä vain lyhyeksi ajaksi. Uusi tuote on loistava lisä myös vanhoihin tuttuihin menetelmiin.14.8.2017

Kesälomat on nyt pidetty ja suuntaan katseen kohti tulevaa. Kosmetologi-opintoni ovat edenneet hyvin ja näyttötyöt teen joulukuun alussa. Nyt on siis aika ottaa loppukiri harjoittelussa, joten tässä vielä lista hoidoista, joita on mahdollista saada edulliseen harjoitteluhintaan. Osa hoidoista poistuu valikoimista valmistumisen myötä, kun keskitän osaamiseni tiettyihin palveluihin, joten nyt kannattaa testata kaikkia hoitoja!

MARRASKUUN LOPPUUN SAAKKA!


Säärien sokerointi 25 € (norm. 35 €)

Jalkahoito 45 € (HUOM! Vain terveille jaloille!)

Manikyyri+geelilakkaus 40 €

Täydellinen kasvohoito 50 €

Kuivaharjaus ja osavartalohieronta (alaraajat) 35 €

Reisien selluliittihoito 40 € tai sarjahoitona viiden kerran sarjakortti yht. 170 €


Kysy lisää tai varaa oma aikasi. Hoitolan numero 045-1393034 vastaa maanantaista perjantaihin soittoihisi!


6.7.2017

Uusia kynsiasiakkaita mahtuisi mukaan muutama varsinkin, jos sinulle sopii päiväajat. Soita ja varaa oma aika niin tehdään sinulle juuri sinun toiveittesi mukaiset kauniit kynnet :)16.6.2017

TIEDOTE RIPSIASIAKKAILLENI!

Yli vuoden pohtimisen jälkeen olen päättänyt lopettaa ripsienpidennysten tekemisen. Päätös ei ole ollut
helppo tehdä ja siihen on vaikuttanut todella monta asiaa, joista suurimpina omat selkäkivut sekä ajanpuute. Pidennyksiä tehdessä työasento aiheuttaa kipuja selkääni ja pahimmillaan olen tämän takia
joutunut peruuttamaan sovittuja aikoja. Valitettavasti myös jostain karsittava, jotta pystyn panostamaan hoitoihin, joita haaveilen tekeväni tulevaisuudessa enemmän. Vuorokauden tuntien määrää en pysty lisäämään, joten jotain on pakko jättää pois

Ripsienpidennykset poistuvat valikoimistani porrastetusti:
- teen ripsihuoltoja elokuun loppuun asti niille asiakkailleni, joilla on tekemäni ripsienpidennykset
- niille asiakkaille, joilla on pidennysten lisäksi tekemäni geelikynnet, teen ripsihuollot vuoden loppuun asti


Autan teitä löytämään uuden ripsitaiteilija mikäli haluatte jatkaa ripsienpidennysten kanssa ja jos päätätte luopua pidennyksistä, poistan ne veloituksetta. Ripsienpidennykset voi myös kasvattaa pois. Uusia ripsiasiakkaita en ota vastaan enää ollenkaan eli huoltoaikoja annan vain niille asiakkailleni, jolla tällä hetkellä on huollon tarpeessa olevat ripset.

Lisätietoja saatte seuraavan ripsihuoltonne yhteydessä, osa asiakkaista on tämän viikon aikana saanut tiedotteen asiasta. Olette jatkossa enemmän kuin tervetulleita muihin Kauneushuoneen hoitoihin ja toivonkin, että näemme vielä jatkossa vaikka ripsiystävyytemme päättyykin. Haluan myös kiittää teitä kaikkia, että olette valinneet juuri minut ripsitaiteilijaksenne. On ollut iloa ja kunnia tehdä teille ripsitaikoja jo vuodesta 2011


Tarkennuksena vielä, että en ole todellakaan lopettamassa liikettä eli Kauneushuone Janiika on ja pysyy, palveluista vain tippuu yksi pois eli muita hoitoja on tarjolla edelleen

29.5.2017

Uusi palvelu Kauneushuoneella!

Ripsien tyvikohotus 55 € (sis. ripsien värjäyksen)

Ripsien tyvikohotus antaa ripsillesi lisää näyttävyyttä ilman pidennyksiä. Käsittely taivuttaa ripsesi tyvestä, jolloin ripsesi näyttävät pidemmiltä ja tuuheemmilta. Käsittely kestää ripsissä koko niiden eliniän eli noin kaksi kuukautta. Kysy lisää ja varaa oma aikasi helppoihin lomaripsiin pian!

Yläkuvissa ennen käsittelyä ja alakuvissa käsittelyn jälkeen.1.5.2017

Kesä lähestyy ja sen myötä vaatetus vähenee. Onko ihosi talven jäljiltä kuiva ja eloton? Tai onko karvanpoisto talvikuukausina jäänyt hieman vähemmälle? Ei hätää, Kauneushuoneella on apu molempiin ongelmiin. Kasvojen sekä vartalon ihoa voidaan hoitaa joko ihan tuotteilla tai tehokkailla laitehoidoilla, kysy lisää miten voisin auttaa juuri Sinun ihoa. Karvat saadaan tehokkaasti pois sokeroimalla. Sokerointi sopii sekä miehille että naisille ja sillä voi poistaa karvat miltä tahansa kehon alueelta. Tekniikka on hellävarainen sekä tehokas ja säännöllisesti tehtynä heikentää ja jopa pysäyttää karvankasvua. Lisäksi se hoitaa ihoa, joten lopputulos on pehmeä ja sileä.

Kalenteri täyttyy nopeaan tahtiin, joten oma aika kannattaa varata pian. Numero 045-1393034 päivystää arkipäivinä ja jos jostain syystä en vastaa, soitan takaisin heti, kun pystyn! Satunnaiset koulupäivät tai tietyt hoidot saattavat joskus estää minua vastaamasta puhelimeen.


25.4.2017

Ikärajat hoitoihin muuttuvat hieman.

Jatkossa teen geelikynsiä, ripsienpidennyksiä sekä kulmien/ripsien värjäyksiä vain 18 vuotta täyttäneille. Muut hoidot sovitaan aina tapauskohtaisesti alaikäisen sekä tämän huoltajan kanssa yhdessä.


15.4.2017

Pieni pyyntö teille ihanat asiakkaani. Tulettehan varattuun hoitoonne varattuna kellonaikana.

Jokainen asiakas haluaa nauttia omasta ajastaan omalla varatulla ajallaan ja ulkopuolisen vieraan ihmisen läsnäolo saattaa häiritä tätä. Osa hoidoista vaatii myös riisuuntumista, joten tällaisessa tilanteessa on kiva, että hoitolassa ei ole vierasta ihmistä läsnä hoidon aikana vaikka hoitotilan saakin eristettyä verhon avulla. Välillä on käynyt niin, että seuraava asiakas tulee jopa tunnin etuajassa omalle hoidolleen ja vaikka tämä ei haittaisi tätä etuajassa olevaa asiakasta, se saattaa häiritä asiakasta, jota juuri silloin palvelen. Esim. ripsienpidennysten laiton aikana, asiakas on koko ajan silmät kiinni makuuasennossa. Usein he nukkuvat laiton ajan rentoutuen, ymmärrät varmasti, että tämä rentoutuminen ei ole mahdollista, jos tilassa on ääniä ja liikettä hoidon aikana. Osa asiakkaista myös saattaa jännittää uudessa hoidossa ollessaan, joten tilanne on rennompi, kun paikalla ei ole ulkopuolisia.

Myös minä tarvitsen asiakkaiden väleissä olevia välejä, sillä hoitolassa on usein jotain siivottavaa, desinfioitavaa tai järjesteltävää. Pyrin myös pitämään joka päivä yhden tauon, jolloin ehdin syödä ja juoda. Tämä tauko on tärkeä, jotta silmäni ja käteni pysyvät vakaana sen päivän viimeisenkin koukeron maalaamiseen tai ripsikuidun liimaamiseen.

Turvataan siis ihan jokaiselle paras mahdollinen hoitokokemus sillä, että noudatetaan sovittuja aikatauluja puolin ja toisin! Kiitos ymmärryksestänne pientä liiketilaani kohtaan!


9.4.2017

Olen koulussa tiistaina 11.4. eli pääsen puhelimeen tuolloin vasta klo 16.00 jälkeen.

Blogissa on uusi teksti liittyen ripsienpidennyksiin, käy lukemassa!


Maaliskuun synttäriarvonta on suoritettu. Tuotepalkinnon (arvo n. 50 €) voitti Mira N.

20 euron lahjakortit voitti Ranja P. sekä Mira S. Palkinnot saatte, kun seuraavaksi nähdään. Onnea voittajille!!

Kosmetologiset hoidot ovat laajentuneet. Kasvo- ja vartalohoitoihin on mahdollista yhdistää tehokkaita laitehoitoja ihon tarpeiden mukaan. Laitteilla pysytään imeyttämään hoitavia aineita tehokkaammin sekä puhdistamaan ihoa tarkemmin. Muistathan, että näkyviä tuloksia saadaan paremmin aikaan sarjahoidoilla sekä oikeanlaisella kotihoidolla, opastan sinua ihon hoidossa mielelläni!


18.3.2017

Uusi holo-efekti on saapunut. Kuvassa holo geelilakkauksen päällä.12.3.2017

Olen koulussa koko päivän tiistaina 14.3. sekä normaalin koulupäivän klo 16.00 asti keskiviikkona 15.3. Tiistaina en siis pääse puhelimeen ollenkaan ja keskiviikkona vasta klo 16.00 jälkeen. Soitan kyllä takaisin heti, kun pystyn, jos en vastaa, kun soitat. Pyydän myös edelleen, että kaikki aikojen varaamiset hoidetaan soittamalla eikä viesteillä. Soittaen ajan varaaminen sujuu nopeasti ja selvästi puolin ja toisin. Kiitos ymmärryksestä! Täyden kalenterin takia en pysty tällä hetkellä ottamaan uusia ripsi- tai kynsiasiakkaita. Ilmoita heti, jos tilanne muuttuu.


5.3.2017


Blogissa on uutta luettavaa, käy kurkkaamassa.


8.2.2017

Olen koulussa perjantaina 10.2. eli liike on tuolloin kiinni enkä pääse puhelimeen.

Pidän pienen talviloman 17.-21.2. (perjantaista tiistaihin). Loman ajan liike on luonnollisesti kiinni enkä välttämättä aina pääse puhelimeen.

Helmikuulle löytyy enää joitakin yksittäisiä vapaita aikoja eli varaathan oman kynsi- ja ripsihuoltosi hyvissä ajoin, ettei huoltoväli veny liian pitkäksi. Aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille!! :)


8.1.2017

Blogissa on uusi teksti julkaistu tänään -klik-

Muista lukea myös muita blogin tekstejä :)


2.1.2017

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja tämä tuo pieniä muutoksia myös Kauneushuoneelle. Palveluihin tulee uutuutena kasvohoidot. Kasvohoitoja teen hieman edullisemmin oppilastöinä tämän vuoden ajan. Kulmapigmentointi jää tauolle. Teen keskeneräiset pigmentoinnit valmiiksi tai vahvistan jo aikaisemmin tekemiäni pigmentointeja vielä helmikuun loppuun asti eli, jos haluat kulmiisi väriä, varaa oma aikasi pian. Täysin uusia kulmapigmentointeja en enää tee toistaiseksi.

Opintoni jatkuvat koko vuoden 2017 ajan. Opiskelen siis kosmetologiksi yrittäjän oppisopimuksella ja tämä vaikuttaa Kauneushuoneen aukioloaikoihin hieman. Minulla on yksittäisiä koulupäiviä siellä täällä ja koulupäivän aikana en pääse puhelimeen. Jos siis soitat, enkä vastaa puhelimeen, soitan kyllä heti takaisin, kun se on mahdollista. Töitä teen edelleen vain arkipäivinä, joten esim. sunnuntaisin tai vaikka jouluaattona en päivystä työpuhelinta. Aikojen varaaminen tapahtuu tuttuun tapaan vain soittamalla, kiitos ymmärryksestä tämän suhteen! Viestien kautta aikojen varaaminen on aikaavievää ja hidasta hommaa, siksi siis vain soittamalla, kiitos.

Tammikuun osalta kalenteri näyttää jo nyt hyvin täyttä ja täysin uusia ilta-asiakkaita en pysty ottamaan tällä hetkellä ollenkaan. Tilanne toivon mukaan helpottuu valmistumisen myötä, mutta tämä tapahtuu vasta tammikuussa 2018 eli tämä vuosi mennään vielä vailla vapaa-ajan ongelmia :D Vaikka mikäpä tässä on töitä tehdessä, kun omasta työstään nauttii!