Ajankohtaista:


28.2.2018

Maaliskuu on synttärikuukausi Kauneushuoneella!

Yritykseni täyttää seitsemän vuotta maaliskuun loppupuolella ja juhlimme sitä hyvillä tarjouksilla koko kuukauden ajan!

PANDHY'S voide ja seerumi yht. 35 €

Meikkisiveltimet -20 %

Kulmien värjäys ja muotoilu veloituksetta täydellisen kasvohoidon tai ripsien tyvikohotuksen yhteydessä

Lahjakortit - 10 %

Kasvohoidot 3 kerran sarjahoitona -15 %


16.2.2018

Talvilomalainen, jäikö etelänloma väliin, mutta haluaisit silti hieman hemmottelua lomalla? Tule Kauneushuoneelle vaikka kasvohoitoon tai sokerointiin. Talvilomaviikoille löytyy varsinkin päiväaikoja. Soita arkipäivinä hoitolan numeroon tai varaa netin kautta.12.2.1018

Olen vaihtanut sokerointituotteet PANDHY'Sin tuotteisiin ja jatkossa teen kaikki sokeroinnit näillä uskomattoman laadukkailla ja puhtailla sokereilla. Tule kokeilemaan karvanpoisto, joka on paitsi tehokasta, myös entistä hellävaraisempaa!


28.1.2018

Iloisia uutisia! Olen ottanut käyttöön Timman nettiajanvarauspalvelun. Nyt voit tehdä ajanvarauksen Kauneushuoneelle juuri silloin kun haluat. Nettiajanvaraus palvelee kellon ympäri!

Aikoja voi myös varata tuttuun tapaan soittamalla arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ja koitetaan löytää sopiva aika. Nettiajanvarauksessa ei ole ihan kaikkia aikoja tarjolla eikä sen kautta pysty vielä varaamaan aikaa kovin pitkälle tulevaisuuteen. Toisaiseksi julkaisen nettiajanvarauksessa vapaat ajat vain noin kaksi tai kolme viikkoa eteenpäin. Näin vakiasiakkailla säilyy edelleen etu varata parhaat ajat päältä. Kun olen tottunut itse käyttämään nettiajanvarausta, katson, jos käytäntöä täytyy muuttaa, mutta totutellaan alkuun nyt näin.

Nettiajanvarauksen löydät täältä:


17.1.2018

Blogista löytyy uusi teksti geelikynsien huoltovälistä ja siihen vaikuttavista asioista.14.1.2018

Viikolle 5 eli 29.1.-4.2. löytyy useita vapaita aikoja tiistaista perjantaihin. Siinä olisi hyvin aikaa tehdä vaikka vanhojentanssijoille kasvohoitoja, jotta iho on parhaimmillaan tanssimeikin alle.

Vanhojentansseja ja penkkareita juhlivien kannattaa varata omat ajat hyvissä ajoin, jotta varmasti saa haluamansa ajankohdan :)


8.1.2018

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin talviloman merkeissä. Palaan töihin huomenna tiistaina ja aloitan uuden vuoden työt ladatuin akuin. Kauneushuone on auki vuonna 2018 entiseen tapaan eli maanantaista perjantaihin ja ilman kiinteitä aukioloaikoja. Tämä tarkoittaa sitä, että aikoja on tarjolla hyvin joustavasti, myös myöhäisiä ilta-aikoja.


Peruutusehdot säilyvät samoina eli varatun ajan voi siirtää/perua veloituksetta 24 tuntia ennen varattua aikaa, tämän jälkeen veloitan puolet varatun hoidon hinnasta. Mikäli asiakas jättää saapumatta varatulle ajalle, veloitan puolet varatun hoidon hinnasta sekä 20 euroa ns. oharimaksua. Oma aika kannattaa siis siirtää tai peruuttaa hyvissä ajoin esteen sattuessa, jotta joku muu aikaa odottava ehtii sen napata itselleen. Toivon myös, että omalle ajalle saavutaan sovittuna ajankohtana, ei puoli tuntia liian aikaisin tai myöhässä. Tämä takaa työskentelyrauhan minulle sekä oman ajan jokaiselle asiakkaalle kerrallaan. Osa hoidoista on sellaisia, että vieraan henkilön läsnäolo saattaa häiritä hoidossa olevaa asiakasta, huomioithan tämän vaikka sinua itseäsi ei haittaisi olla ajoissa. Myöhästyminen lyhentää myöhästyneen asiakkaan hoitoaikaa eli pahimmillaan myöhästyminen voi aiheuttaa sen, ettei hoitoa ehditä tehdä.

Kevättalvi on loistavaa aikaa hoitaa ihoa tai aloittaa säännöllinen sokerointi, jotta iho on kesällä parhaimmillaan. Varsinkin kasvohoitojen sarjahoidot kannattaa ajoittaa alkuvuoteen. Kysy lisää ja sovitaan sopiva hoitosuunnitelma juuri sinun tarpeitasi varten!