Ajankohtaista:

29.7.2020

Susanna jatkaa oman hoitolan kanssa samoissa tiloissa syyskuusta lähtien eli saatte jatkossakin laadukkaita kauneudenhoidon palveluita tutuissa tiloissa. Julkaisemme ajanvarauksen, hinnastot yms. elokuun aikana.

Kauneushuoneen LAHJAKORTIT sekä kanta-asiakaskortit käyvät jatkossa myös Susannalle. Lahjakortteja on myös mahdollista taas ostaa suoraan Susannalle.

Janiika työskentelee Kauneushuoneella elokuun loppuun asti.

Kauneushuone on suljettuna 25.7.-2.8 eikä puhelimeen vastata tuona aikana. Lomailemme hetken samaan aikaan. Susanna palaa töihin ma 3.8. ja Janiika ti 11.8.

Kauneushuone Janiikan toiminta lakkaa elokuun lopussa ja Janiika siirtyy kohti uusia haasteita. Susanna jatkaa Auranmaalla tavalla tai toisella, ilmoitamme heti, kun hänen tilanteensa varmistuu!

Ajanvaraukset ovat palanneet takaisin normaaliin hurjan kevään jälkeen, joten nyt kannattaa taas olla tarkkana omien aikojen varaamisen kanssa, jotta varmasti saa mieluisan ajan. Kauneushuoneella puhdistetaan ja desinfioidaan edelleen tehostetusti, asiakkaille on tarjolla käsipesua, käsidesiä sekä hengityssuojaimia. Kaikki hoidot teemme edelleen hanskat kädessä ja suojain kasvoilla.


HUOM! Lahjakortteja ei tällä hetkellä enää myydä. Jos sinulla on lahjakortti, se tulisi käyttää elokuun loppuun mennessä! (Lue edellinen julkaisu.)

1.6.2020

Olin jo tammikuussa päättänyt, että tämä vuosi jää viimeiseksi vuodeksi oman hoitolan parissa ja suuntaan kohta uusia haasteita. Nyt aikataulut ovat täsmentyneet, joten on aika tehdä asiasta julkista! Eli Kauneushuone Janiikan toiminta tulee päättymään osaltani elokuun lopussa!

Hoitolan toiminta jatkuu koko kesän aivan kuten ennenkin ja töitä tehdään ilolla ja taidolla, kuten tähänkin asti. Tarkoituksena on löytää hoitolalle jatkaja, joten tämä on samalla työpaikka-ilmoitus. Susanna tulee jatkamaan tavalla tai toisella toimintaansa Auranmaalla, joten toivon, että päätökseni ei vaikuta hänen asiakasvirtaansa. Varatkaa aikoja edelleen ja käyttäkää Susannan ja toki myös minun ammattitaitoa läpi kesän. Ilmoitamme heti, kun tiedämme jatkosta sekä hoitolan että Susannan osalta.

LAHJAKORTIT

Toistaiseksi Kauneushuoneelle ei myydä lahjakortteja, koska on epävarmaa miten niiden käyttö elokuun jälkeen tapahtuu. Jos sinulla on lahjakortti Kauneushuoneelle, suosittelen käyttämään sen kesän aikana pois! Jos haluat ostaa lahjakortin nimenomaan Susannalle, voit sopia hänen kanssaan asiasta erikseen. Lahjakortilla voi ostaa myös tuotteita, jos hoitolan hoidot eivät tällä hetkellä kiinnosta.

Tässä vaiheessa emme vielä tiedä enempää syksystä eli uutta työpaikkaa tai muuta varmaa suunnitelmaa minulla ei ole. Ainoa mikä on varmaa on, että elokuun loppuessa jätän hoitolan avaimet pois avainnipustani. Kiitän kaikkia lähes kymmenen vuoden aikana kohtaamiani asiakkaita, kollegoita sekä kouluttajia! Olette aivan yhtälailla osa Kauneushuonetta kuin minäkin. Nyt on vaan aika uusien tuulien puhaltaa, mitä ne sitten mahtavatkaan olla!

- Janiika

Ps. Tiedän, että pikkupaikkakunnalla tykätään juoruta ja spekuloida, mutta tähän päätökseen ei liity mitään draamaa eikä talousongelmia. Pahoittelut siitä!