Ajankohtaista:

Ihoanalyysi netissä!

Janiika tekee ihoanalyysejä netin kautta. Voit ostaa joko suppean tai laajan ihoanalyysin osoitteesta www.kauneuttaluonnosta.fi ja saat tuotesuositukset juuri sinun ihollesi. Ihoanalyysin hinta hyvitetään tuoteoston yhteydessä eli analyysi on sinulle maksuton, kun ostat tuotteita. Muista mainita, että haluat analyysin juuri Janiikalta!

Nyt voit siis hoitaa ihoasi kosmetologin opastuksella poistumatta kotoa!

Janiika yrittää lomailla 26.-31.3. Susanna ottaa hoitolan puhelimen haltuunsa eli jos sinulla on jotain asiaa Janiikalle, kannattaa soittaa hoitolan numeroon 045-1393034 tänään keskiviikkona aamupäivästä. Janiika on tavoitettavissa hoitolan asioissa taas keskiviikkona 1.4.

Nyt voit ostaa lahjakortin Kauneushuoneelle poistumatta kotoa!

https://varaa.timma.fi/giftcard/kauneushuonejaniika

Klikkaa linkkiä ja osta lahjakortti mieleisellesi summalle!

KORONA-tiedote:

Kauneushuone Janiika toimii toistaiseksi ihan normaalisti ajanvarausten mukaan. Olemme tehostaneet liiketilat desinfiointia ja teemme kaikki hoidot nitriilihanskat kädessä ja käytämme aktiivihiilikasvosuojaa mahdollisimman paljon. Maksupääte, ovenkahvat yms. desinfioidaan useaan kertaan päivässä! Työpisteet on desinfioitu aina ennenkin, mutta nyt extratarkkaan. Asiakkaat ohjeistetaan käsipesulle ja desinfiointiin heti ensimmäisenä hoitolaan saapuessaan.

Kauneushuoneella käy PÄIVÄN aikana 4-10 asiakasta eli mistään suuresta ihmisjoukosta ei voida puhua. Työskentelemme Susannan kanssa mahdollisimman paljon eri aikaan ja eri huoneissa, jolloin saamme pidettyä asiakkaat mahdollisimman kaukana toisistaan. Teemme työmme vain terveinä!

Peruutathan aikasi, jos olet kipeä, mahdollisesti altistunut koronalle tai olet ollut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana. Uusi aika kyllä löytyy ja tällä hetkellä emme ota viimehetken peruutusmaksuja! Älä siis altista turhaan meitä tai muita ihmisiä!

Mihinkään paniikkiin ei ole syytä! Olemme pieni kauneushoitola pienessä kunnassa! Tämä on stressaavaa ja pelottavaa aikaa meille kaikille, myös meille yrittäjille. Pyritään siis tukemaan ja kannustamaan toinen toisiamme! Toivotaan, että kriisi menee pian ohi ja maamme ihanat pienet yritykset selviävät tämän yli ja me kaikki pysymme mahdollisimman terveinä!

SunVoimaNaiset tekevät hyvää!

Kehopositiivisuutta uhkuva kalenteri tavallisista naisista! Kalenterin tuotto lahjoitetaan TYKSin lastensairaalalle.

Loput kalenterit hintaan 10 euroa, tule hakemaan omasi ja tue samalla hyvää asiaa!

https://www.sunvoimanaiset.fi/

23.6.2019

Vinkkejä nettiajanvarauksen käyttöön:

- nettiajanvaraus näyttää vain vapaana olevat ajat. Mikäli vapaita aikoja ei ole, niitä ei myöskään näy nettiajanvarauksessa

- nettiajanvarauksessa on vapaat ajat esillä yleensä noin kuukaudeksi eteenpäin. Tätä pidemmälle menevät ajat voit varata soittamalla arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034

- kun valitset tietyn hoidon, nettiajanvaraus näyttää vain sellaiset vapaat ajat, joissa kyseinen hoito ehditään tehdä. Jos valitsemasi hoito vaatii aikaa 2 tuntia, nettiajanvaraus ei näytä tunnin vapaita aikoja

- nettiajanvaraukseen on valmiiksi säädelty hoitojen vaatimat ajat. Asiakkaan ei tarvitse itse tietää miten paljon aikaa täytyy varata esim. kasvohoitoon tai geelilakkaukseen.

- jos haluat useampia hoitojan samaan aikaan, kannattaa aika varata soittamalla, sillä jos vain varaat ajan kasvohoitoon, emme ehdi tehdä samassa ajassa vaikkapa kasvohoitoa sekä ripsien kestotaivutusta.

- nettiajanvarauksessa on hoitojen perässä kysymysmerkki, jota klikkaamalla näet lisätietoja hoidosta. Hoidoista löytyy myös lisätietoja täältä kotisivuilta ja voit aina soittaa arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034 ja kysyä lisää

- osa hoidoista on sellaisia, että voit valita kumpi meistä tekee sen. Osa taas on sellaisia, että vain toinen meistä tekee niitä. Esimerkiksi kuumakivihierontaa tekee vain Susanna ja magneettiripsiin opastaa tällä hetkellä vain Janiika.

- mikäli nettiajanvarauksen kanssa on mitään epävarmuuksia, kannattaa aika silloin varata soittamalla. Näin saat heti vastauksen lisäkysymyksiisi ja saadaan varmasti varattua aika, jossa ehditään tehdä kaikki haluamasi hoidot ilman, että aikaa kuitenkaan varataan turhaan liikaa

Nettiajanvaraus palvelee kellon ympäri osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.

Hoitolan numeroon vastataan arkipäivinä ja jos tuolloin ei jostain syystä päästä puhelimeen, soitamme takaisin heti, kun pystymme. Hoitolan numero: 045-1393034.

Ajanvaraukset aina joko nettiajanvarauksesta tai soittamalla. Emme hoida ajanvarauksia viestien välityksellä. Kiitos ymmärryksestä!