Ajankohtaista:


Tervetuloa meikinopastukseen!
Parin tunnin opastuksessa tehdään päivämeikki ja helppo iltameikki sinun omilla meikeilläsi. Opi käyttämään meikkipussin sisältöä uudella tavalla ja saat vinkkejä kestävän meikin tekoon!

Janiika järjestää kaksi tapahtumaa:

ti 4.2. klo 17.30

su 23.2. klo 11.00


Opastukseen mahtuu mukaan kuusi osallistujaa, ilmoittaudu siis pian, ettet jää ilman paikkaa. Laita sähköpostia janiika.toivoniemi@gmail.com tai soita hoitolan numeroon 045-1393034. Osallistumismaksu 30 euroa, mukaan tarvitset omat meikit ja siveltimet. Ilmoittautuminen on sitova.

Paikan päällä on mahdollista ostaa kosmetiikkaa sekä meikkisiveltimiä. Maksuna käteinen tai kortti.

Vastaavan tapahtuman saat myös omalle porukallesi erikseen sovittuna ajankohtana, jos tällainen kiinnostaa ota yhteyttä Janiikaan.

16.1.2020

Tammikuulle löytyy vielä vapaita aikoja! Käy varaamassa oma aikasi nettiajanvarauksesta timma.fi/kauneushuonejaniika

Alkuvuodesta Kauneushuone toimii osa-aikaisesti päiväkotina, kun Janiikan uusi perheenjäsen viettää välillä aikaa hoitolalla. Rytmi on pieni kleinspitzin alku ja ei vielä pysty olemaan yksin pitkiä työpäiviä, joten välillä pentu on joko takahuoneessa tai Janiikan kynsipöydän lähettyvillä. Mikäli olet pahasti allerginen koirille, otathan yhteyttä etukäteen! Meillä molemmilla on eläimiä kotona, joten meidän vaatteiden mukana koirien karvat, hilse yms. kulkeutuu hoitolaan jokatapauksessa.

Rytmiä kasvatetaan yhteiskunnan jäseneksi, mutta vielä pentu on niin pieni, että käytöstavat saattavat unohtua. Pahoittelemme siis jo etukäteen, jos koirasta on asiakkaille jotain haittaa! Kannattaa myös kysyä aina lupa ennen kuin menee pentua härkkimään, sillä Janiika haluaa, että koirasta kasvaa mukava seuralainen, jonka kanssa ohitukset onnistuvat. Jos pentu saa aina huomiota osakseen jokaiselta ihmiseltä, se oppii siihen, että kaikkien luo täytyy päästä ja huutamalla ja vinkumalla saa huomiota osakseen. Anna siis pennun touhuta omiaan, älä reagoi sen mahdollisiin itkuihin ja kysy lupaa ennen silittämistä.

Rytmi alkaa viettää aikaansa kotona heti, kun se iän ja osaamisen puolesta siihen pystyy. Janiika ja hänen miehensä tekevät välillä niin pitkiä päiviä, että tilapäisesti pentu joutuu kulkemaan Janiikan mukana aina välillä.

Kiitos kaikille ymmärryksestä!

2.1.2020

Nettiajanvaraus palvelee kellonympäri osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.
Sieltä pystyy varaamaan ajat sekä Janiikalle että Susannalle. Varattuasi ajan, saat sähköpostiisi varausviestin, jossa on linkki mahdollisen peruutuksen varalta. Voit siis myös peruuttaa varauksesi netissä.

Aikoja voi varata myös soittamalla arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034. Hoitolan puhelinta päivystää yleensä Janiika ja hän soittaa takaisin, jos ei jostain syystä pääse vastaamaan! Aikoja ei varata viestien välityksellä.

Peruutukset toimivat tänäkin vuonna niin, että ajan voi peruuttaa/siirtää veloituksetta yli 24 h ennen varattua aikaa, alle 24 h ennen perutuista/siirretyistä ajoista veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja mikäli asiakas jättää kokonaan saapumatta varaamalleen ajalle, veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta sekä 20 euroa ns. "oharimaksua". Sairaustapaukset katsotaan aina tapauskohtaiseksi eli älä tule lisämaksujen pelossa tartuttamaan meitä ja muita asiakkaita.

Upeaa uutta vuotta ihan jokaiselle!! Tuokoon uusi vuosikymmen hemmottelua arkeesi (ja jos ei tuo, niin Kauneushuoneelta sitä saa, varaat vaan ajan).

SunVoimaNaiset tekevät hyvää!

Kehopositiivisuutta uhkuva kalenteri tavallisista naisista! Kalenterin tuotto lahjoitetaan TYKSin lastensairaalalle.

Loput kalenterit hintaan 10 euroa, tule hakemaan omasi ja tue samalla hyvää asiaa!

https://www.sunvoimanaiset.fi/

19.10.2019

Teemme rakennekynsiä myös erityistoiveilla! Kuvan kynnet on Susannan tekemät hääkynnet morsiammen toiveiden mukaisesti. Kokonaisuus on ensin suunniteltu ja tehty mallitippeihin, jonka jälkeen ne on tehty asiakkaalle. Mittatilauskynnet hinnoitellaan erikseen ja niihin varataan aika vain soittamalla. Kuvan kynnet tehtiin 4,5 tunnissa eli tällaisia kynsiä ei ehditä tekemään nettiajanvarauksesta varatussa ajassa.

Ota yhteyttä, kun toiveissasi on saada kynsiin jotain ainutlaatuista ja erikoista!

18.9.2019


HUOM kynsiasiakkaat! Janiika ei tällä hetkellä ota uusia kynsiasiakkaita vaan uudet kynnet saa Susannalta. Janiikan vanhat kynsiasiakkaat ovat kuitenkin edelleen tervetulleita Janiikalle eli, jos sinulla on joskus ollut Janiikan tekemät kynnet ja haluaisit sellaiset taas, soita
arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034 ja varaa aika aika. Nettiajanvarauksesta ei toistaiseksi pysty varaamaan uusia kynsiä Janiikalle. Kynsihuollot pystyy edelleen varaamaan Janiikalle myös nettiajanvarauksesta.

14.8.2019

Meikinopastusta vailla?!

Nyt voit varata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa meikinopastusta Kauneushuoneelta. Meikkaaja-stylisti/SKY-kosmetologi Janiika ohjaa ja opastaa meikkaamisessa juuri sinun omien meikkien ja siveltimien kanssa. Samalla saat vinkkejä yksilölliseen meikkaamiseen sekä meikkipussin sisältöön.

Ota yhteyttä Janiikaan esim. sähköpostilla janiika.toivoniemi@gmail.com ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeillesi sopiva tapahtuma. Hinta ja ajankohta muotoutuu tapahtuman mukaan, mutta ideaali olisi, että mukana olisi 1-5 opastettavaa. Samalla onnistuu tutustuminen magneettiripsiin. Myös magneettiripsiin on mahdollista varata erillinen aika porukalle esittelyä ja opastusta varten.


23.6.2019

Vinkkejä nettiajanvarauksen käyttöön:

- nettiajanvaraus näyttää vain vapaana olevat ajat. Mikäli vapaita aikoja ei ole, niitä ei myöskään näy nettiajanvarauksessa

- nettiajanvarauksessa on vapaat ajat esillä yleensä noin kuukaudeksi eteenpäin. Tätä pidemmälle menevät ajat voit varata soittamalla arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034

- kun valitset tietyn hoidon, nettiajanvaraus näyttää vain sellaiset vapaat ajat, joissa kyseinen hoito ehditään tehdä. Jos valitsemasi hoito vaatii aikaa 2 tuntia, nettiajanvaraus ei näytä tunnin vapaita aikoja

- nettiajanvaraukseen on valmiiksi säädelty hoitojen vaatimat ajat. Asiakkaan ei tarvitse itse tietää miten paljon aikaa täytyy varata esim. kasvohoitoon tai geelilakkaukseen.

- jos haluat useampia hoitojan samaan aikaan, kannattaa aika varata soittamalla, sillä jos vain varaat ajan kasvohoitoon, emme ehdi tehdä samassa ajassa vaikkapa kasvohoitoa sekä ripsien kestotaivutusta.

- nettiajanvarauksessa on hoitojen perässä kysymysmerkki, jota klikkaamalla näet lisätietoja hoidosta. Hoidoista löytyy myös lisätietoja täältä kotisivuilta ja voit aina soittaa arkipäivinä hoitolan numeroon 045-1393034 ja kysyä lisää

- osa hoidoista on sellaisia, että voit valita kumpi meistä tekee sen. Osa taas on sellaisia, että vain toinen meistä tekee niitä. Esimerkiksi kuumakivihierontaa tekee vain Susanna ja magneettiripsiin opastaa tällä hetkellä vain Janiika.

- mikäli nettiajanvarauksen kanssa on mitään epävarmuuksia, kannattaa aika silloin varata soittamalla. Näin saat heti vastauksen lisäkysymyksiisi ja saadaan varmasti varattua aika, jossa ehditään tehdä kaikki haluamasi hoidot ilman, että aikaa kuitenkaan varataan turhaan liikaa

Nettiajanvaraus palvelee kellon ympäri osoitteessa timma.fi/kauneushuonejaniika.

Hoitolan numeroon vastataan arkipäivinä ja jos tuolloin ei jostain syystä päästä puhelimeen, soitamme takaisin heti, kun pystymme. Hoitolan numero: 045-1393034.

Ajanvaraukset aina joko nettiajanvarauksesta tai soittamalla. Emme hoida ajanvarauksia viestien välityksellä. Kiitos ymmärryksestä!

Haluatko ostaa PANDHY'Sin tuotteita itselle ja lahjaksi, mutta et pääse käymään Kauneushuoneella tai haluat tutustua tuotteisiin ihan rauhassa omalla kotisohvalla?

Nyt voit tilata tuotteita suoraan kotiisi PANDHY'Sin laajasta valikoimasta osoitteesta https://www.kauneuttaluonnosta.fi/. Käytä koodia KJ2018 ja saat pienen alennuksen ja minä saan myynnistä provikan. Pystyt siis näin tukemaan pientä paikallista yrittäjää ihan ilman hoitolassa käyntiä .

Toki olet tervetullut ostoksille myös Kauneushuoneelle. Autan sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja jos jotain ei löydy suoraan hyllystä, tilaan sen sinulle ilman lisäkuluja! Kosmetologilta saat henkilökohtaista palvelua ja apua juuri sinun ihollesi.