Kauneushuone Janiika

Turuntie 3, 21380 Aura

Ajanvaraus joko soittamalla arkipäivinä tai nettiajanvarauksesta 24/7:

timma.fi/kauneushuonejaniika

045-139 3034

Jos puhelimeen ei vastata arkena, soitamme takaisin heti, kun pystymme!

Mikäli et löydä sopivaa palvelua/aikaa nettiajanvarauksesta, kannattaa soittaa. Nettiajanvarauksesta löytyy vapaat ajat yleensä 3-4 viikkoa kerrallaan. Muista myös valita nettiajanvarauksesta oikea hoito, jotta aikaa varataan tarpeeksi. Jos olet epävarma nettiajanvarauksen kanssa, kannattaa aika varata soittamalla.

Kauneushuone on auki sopimuksen mukaan maanantaista perjantaihin.

TERVETULOA!

Maksaminen onnistuu joko käteisellä tai kortilla.

Varatun ajan siirtäminen tai peruuttaminen:

- yli 24 tuntia ennen varattua aikaa veloituksetta
- alle 24 tuntia ennen varattua aikaa veloitan 50 %:a varatusta palvelusta
- mikäli asiakas jättää tulematta varatulle ajalle, veloitan 20 € + 50 %:a varatusta palvelusta

Laskutuslisä 5 euroa.


Janiika Toivoniemi

meikkaaja-stylisti/kynsitaiteilija/SKY-kosmetologi

janiika.toivoniemi@gmail.com

Y-tunnus: 2398799-5

Vastuuvakuutettu.

Kauneushuone Janiika Facebookissa.

Kauneushuoneen blogi:Nyt voit ostaa lahjakortin Kauneushuoneelle suoraan netistä!

Klikkaa linkkiä ja osta lahjakortti sitä kautta mihin kellonaikaan tahansa!

GDPR tietosuojaseloste (General Data Protection Regulation)

Rekisterinylläpitäjä: Kauneushuone Janiika, Turuntie 3, 21380 Aura


Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Janiika Toivoniemi 045-1393034 janiika.toivoniemi@gmail.com


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Kauneushuone Janiikan asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä hoidon suorittaminen asiakkaalle turvallisesti ja mahdollisimman asiakaslähtöisesti.

Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan nimi sekä puhelinnumero. Hoidosta riippuen on kerätty myös muuta tietoa asioista, jotka saattavat vaikuttaa hoidon onnistumiseen ja turvallisuuteen (esim. allergiat, sairaudet). Kerätty tieto liittyy AINA hoitolassa tehtävään hoitoon tai hoitolan ja asiakkaan väliseen kommunikointiin.


Säännönmukaiset tietolähteet: Tietoa kerätään asiakasta haastattelemalla, asiakkaan täyttämien asiakaslomakkeiden kautta sekä ajanvarausta tehdessä. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä tiedonkeruusta, mutta jotta asiakkaan varattua aikaa voidaan siirtää esimerkiksi yrittäjän sairastuessa, on järkevää tallettaa ainakin asiakkaan puhelinnumero ajanvarauksen yhteydessä.

Asiakasrekisteriimme välittyy myös automaattisesti asiakkaan henkilötietoja, kun asiakas tekee Kauneushuone Janiikaan ajanvarauksen Timma-palvelun kautta. Edellä sanotun lisäksi hoitola voi kerätä verkkosivujensa käyttäjistä analytiikkatyökalujen avulla anonymisoitua käyttäjädataa. Kauneushuone Janiika varaa myös oikeuden käyttää verkkosivuillansa evästeitä, jotka käyttäjä voi kieltää tyypillisesti selaimensa asetuksista.


Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Tietoja ei luovuteta eteenpäin ellei viranomaistaholla ole lainmukaista oikeutta nähdä asiakastietoja. Asiakkaan henkilötietoja käsitellään yhteistyökumppanimme tarjoamassa Timma-palvelussa (nettiajanvaraus). Timmalla on oma tietosuojaseloste, joka on nähtävillä heidän kotisivuillaan tai sen voi lukea tulostettuna Kauneushuone Janiikassa.


Tietojen siirto EU:n tai ETA:N ulkopuolelle: Tietoja ei siirretä EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisteriin pääsy on vain Kauneushuone Janiikan henkilökunnalla (eli käytännössä vain Janiikalla) eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tiedot säilytetään luottamuksella sekä muiden ulottumattomissa. Sähköisesti talletettu tieto on turvattu salasanoilla, hoitolan puhelin sekä ajanvarauskalenteri pidetään tarkasti ulkopuolisten ulottumattomissa. Asiakkaista kerätyt kirjalliset asiakaskortit säilytetään lukitussa kaapissa ja nämä paperit tuhotaan kahden vuoden välein asianmukaisesti. Esimerkiksi hoidoista kerätyt tiedot on hyvä olla olemassa seuraavia hoitoja ajatellen, jotta tiedetään mitä tuotteita/laitteita hoidossa on käytetty ja miten ne ovat vaikuttaneet hoidon onnistumiseen.

Lisäksi Timma Oy:n (nettiajanvaraus) työntekijöille ja Timma-palvelun muille tietojenkäsittelijöille voi syntyä peruste käsitellä manuaalisesti rekisterin henkilötietoja, jotta Timma-palvelu voidaan tarjota Kauneushuone Janiikalle ja sen asiakkaille asianmukaisella tavalla. Timma Oy:n työntekijät ja Timma-palvelun muut tietojenkäsittelijät ovat sitoutuneet salassapitovelvoitteisiin, joilla suojataan asiakkaan henkilötiedot lain edellyttämällä tavalla.


Tarkastusoikeus: Asiakkaalla on aina oikeus pyytää nähtäväksi mitä tietoja hänestä on talletettu. Pyyntö tulee tehdä Kauneushuone Janiikassa kasvotusten. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä nähdäkseen tietonsa.


Oikeus vaatia tiedon korjaamista: Asiakkaalla on oikeus vaatia tietojen korjaamista. Korjauspyyntö tulee tehdä Kauneushuone Janiikassa kasvotusten. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä nähdäkseen tietonsa. Asiakkaalla on myös oikeus pyytää häntä koskevien tietojen poistaminen Kauneushuone Janiikan asiakasrekisteristä. Mikäli asiakkaan tietoja on kirjanpitoon liittyvissä dokumenteissa (olet esim. maksanut hoidon Kauneushuone Janiikan tilille), nämä tiedot voidaan poistaa vasta kirjanpitolain vaatiman seitsemän vuoden säilyttämisen jälkeen.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Kauneushuone Janiika ei luovuta asiakkaittensa tietoja markkinointi- tai mielipidetutkimuksiin. Nettiajanvarauksen (Timma) yhteydessä, asiakas pystyy kieltämään tekstiviesti sekä sähköpostimarkkinoinnin halutessaan. Kauneushuone Janiikan markkinointi ja tiedotus tapahtuu kuitenkin yleensä vain ja ainoastaan hoitolan oman Facebook sivun sekä kotisivujen kautta eli asiakkaalle ei lähetetä ns. mainosviestejä. Yleensä yhteydenoton syy koskee asiakkaan varaaman ajan muutosta tai hoidon valintaan liittyvien lisätietojen saamiseen. Nettiajanvarauksen ylläpitäjällä (Timma) on oma tietosuojaseloste, jonka voi lukea heidän sivuillaan (https://timma.fi/privacy) tai pyytää luettavaksi.